fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs celebrarà el pròxim 7 de maig una marató popular amb moltes novetats

Vinaròs celebrarà el pròxim 7 de maig una marató popular amb moltes novetats

La Regidoria d’Esports es troba treballant també de ple en els preparatius per a la Festa de l’Esport que tindrà lloc el pròxim 19 de maig al Poliesportiu Municipal

El diumenge 7 de maig Vinaròs celebrarà un any més, una nova edició de la marató popular, que arriba amb moltes novetats, tal com ha explicat aquest matí en roda de premsa la regidora d’Esports Begoña López.

Encara que es mantindrà invariable el recorregut de l’any passat, amb 10 quilòmetres i arribada al passeig Fora Forat, aquest 2017 s’avança l’hora de sortida de les 10:30 a les 10:00 hores des de la Plaça Parroquial.

A més aquest any hi haurà dues modalitats d’inscripció: la normal, que costarà 3 euros, dels quals un euro solidari es destinarà a la Fundació Espanyola de Malalties Rares, i la cronometrada amb dorsal, que tindrà un cost de 5 euros.

“D’aquesta manera busquem que tots puguen ser partícips d’aquesta prova esportiva, pel que animem a la ciutadania que es vulga inscriure a què ho faça tan aviat sigui possible, per evitar problemes d’última hora. Esperem que aquest any torne a ser un èxit i puguem superar els 4.400 participants”, ha indicat López.

El tècnic d’esports del CME, Ignacio Chaler, ha afegit que aquest any també ha canviat el procés d’inscripció, ja que en aquesta edició aquestes es tancaran el dimecres 3 de maig a les 23:59 hores i no el dia anterior a la marató .

Els dies 4, 5 i 6 (de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00; dissabte de 10:00 a 13:30h), es farà entrega al Mercat Municipal de la samarreta que hauran de portar els corredors el dia de la prova i que aquest any serà de color blau, així com de la bossa de caldo que es reparteix tradicionalment.

Per primera vegada les inscripcions s’han de fer on-line, a través de la pàgina web www.hj-crono.es. Malgrat això, les persones que no tinguen accés a Internet o tinguen dubtes sobre els passos a seguir seguiran comptant amb el suport del personal del Consell Municipal d’Esports (CME) o de les principals botigues esportives locals que col·laboren amb aquest esdeveniment.

Finalment s’ha avançat que la Regidoria d’Esports es troba ja de ple treballant en els preparatius de la Festa de l’Esport 2017, que es durà a terme el proper 19 de maig, a partir de les 20:00 hores al Poliesportiu Municipal. En aquest esdeveniment es premiarà al millor esportista promesa, absolut, així com a clubs, entrenadors, equips i es realitzarà una distinció a l’esport vinarossenc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.