fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs obre el termini d’inscripcions per a la carrera i la caminada popular de l’Ermita

Vinaròs obre el termini d’inscripcions per a la carrera i la caminada popular de l’Ermita

El proper diumenge 13 de novembre tindrà lloc a Vinaròs la primera cursa cronometrada “Vol del Puig”, una prova que es realitzarà coincidint amb una caminada popular de 7 quilòmetres.

Begoña López, regidora d’Esports, ha explicat que “es busca així aprofitar la logística per a dos esdeveniments molt compatibles: un més competitiu, amb dos recorreguts de 10 i 16 quilòmetres, i un altre més familiar”.

López ha afegit que la idea és que sigue una autèntica festa esportiva a l’ermita, punt de sortida i d’arribada de les proves. Al final de l’esdeveniment es realitzarà una “torrada” popular i hi haurà també jocs per a xiquets i xiquetes.

Ignacio Chaler, tècnic del Consell Municipal d’Esports (CME), ha indicat que les inscripcions ja es poden realitzar en l’oficina del CME, a les instal·lacions esportives municipals, a la botiga Base Moliner Bernat i com a novetat també es podran fer en línia a través del web https://sportmaniacs.com/

En el cas de la cursa “Vol del Puig”, el cost serà de 10 euros fins al 2 de novembre. Després d’aquesta data, s’incrementarà fins a 14 euros. La sortida dels corredors, que tindran dorsal i una camisa tèrmica de l’esdeveniment, serà a les 9:00 hores.

Els participants de la caminada popular sortiran una hora després i el preu d’inscripció és de tres euros: un es destinarà a un fi solidari, un altre per al menjar i un altre més per la samarreta que també se’ls lliurarà als que realitzen aquesta prova.

Des del Repte 10K, Arnau Jiménez ha animat a tothom a participar i ha convidat a una xerrada que donarà el 12 de novembre l’associació a la Biblioteca Municipal, on s’explicaran alguns detalls tècnics i del recorregut.

Finalment el regidor de Turisme Domènec Fontanet ha comentat que des de la seua regidoria es pretén potenciar en els propers anys aquest tipus d’activitats, perquè siguen un atractiu més que pugue ser donat a conèixer a les fires de Turisme on participa el municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.