fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Amparo Marco, alcaldessa de Castelló: “La gastronomia és un atractiu turístic i un motiu perquè altres ciutadans vinguen a Castelló”

Amparo Marco, alcaldessa de Castelló: “La gastronomia és un atractiu turístic i un motiu perquè altres ciutadans vinguen a Castelló”

Ahir, durant la presentació de la Ruta de la Tapa de Castelló, vam parlar amb Amparo Marco, alcaldessa de la ciutat, sobre la importància d’este esdeveniment i de la gastronomia per a Castelló.

Diari Millars: Què suposa este esdeveniment per a la ciutat?

Amparo Marco: Suposa que cinquanta-vuit locals han posat tot el seu enginy, el seu afecte i tota la seua il·lusió per a crear una sèrie de tapes per fer disfrutar a la ciutadania.

La gastronomia és un atractiu turístic i un motiu perquè altres ciutadans, que viuen en altres ciutats, vinguen a Castelló i se’n porten un bon sabor de boca, mai millor dit.

DM: Cinquanta-vuit restaurants participants en esta Ruta de la Tapa és una gran quantitat. Podríem dir que la indústria hostalera a Castelló és molt potent.

AM: Si, la veritat és que la indústria hostalera a Castelló és molt potent i a més tenim també institucions com l’escola d’hostaleria o Gasma, que son una referència en l’àmbit gastronòmic, que formen als restauradors del futur. Estem parlant del fet que Castelló és una potència gastronòmica importantíssima per la formació, per tots els hostalers, però també per elements bàsics com el Grau.

DM: I en l’àmbit institucional, com recolza l’Ajuntament de Castelló al sector gastronòmic?

AM: L’Ajuntament de Castelló recolza al sector gastronòmic amb accions com el de la setmana passada, on vam estar presentant a Madrid la marca “Castelló Gastronòmic”. Allí els millors xefs de la ciutat de Castelló van poder donar a conéixer davant de tota Espanya el que tan bé sabem fer, els nostres productes  i, sobretot, van presentar el talent, el talent que hi ha a Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.