fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicarló, Vinaròs i Peníscola presenten les V Jornades de Cuina dels Sabors

Benicarló, Vinaròs i Peníscola presenten les V Jornades de Cuina dels Sabors

Fins al 24 d’abril, 20 restaurants de Benicarló, Vinaròs i Peníscola acolliran la cinquena edició de les Jornades de Cuina dels Sabors, una iniciativa de la Diputació que pretén promocionar la gastronomia com a pol d’atracció del turisme a la comarca.

La gastronomia del Baix Maestrat es presenta aquest mes d’abril amb una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de Cuina dels Sabors, que impulsa la Diputació amb l’objectiu de posa en valor la cuina i els productes de qualitat de la província, «un excel·lent rebost del sabor mediterrani», tal i com ha explicat el diputat provincial, Pablo Roig, durant la posada en marxa avui d’aquesta convocatòria gastronòmica que s’allargarà fins al 24 d’abril.

Amb un preu únic de 28 euros, nou restaurants de Peníscola, vuit restaurants de Vinaròs i tres de Benicarló proposen menús a base dels productes emblema de cada municipi, com el caragol punxent i la cuina tradicional marinera de Peníscola, la carxofa amb denominació d’origen de Benicarló i el reconegut i apreciat llagostí de Vinaròs.

«La reunió de tot el nostre potencial suma esforços i multiplica possibilitats per als tres municipis», ha valorat el primer tinent d’alcalde de Peníscola, Romualdo Forner, que ha felicitat la iniciativa del Patronat Provincial de Turisme «per la seua aposta per la nostra excel·lent oferta de restauració».

La regidora de Comerç i Turisme de Benicarló, Rosana Marzá, ha catalogat la cita gastronòmica com a «molt interessant, ja que posa en valor els millors productes de la terra i el mar, de la mà dels nostres restauradors».

Més de dos setmanes tenen els paladars dels gourmets més exigents per a conèixer les propostes dels xefs locals en aquestes jornades que, tal i com ha valorat el regidor de Turisme i Comerç de Vinaròs, Domènec Fontanet, «posen en valor la gastronomia dels nostres municipis i dels productes emblema de cadascun d’ells amb menús complets i variats».

Leave a Reply

Your email address will not be published.