fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim porta a Fitur ‘Siente Benicàssim’, una experiència amb els cinc sentits

Benicàssim porta a Fitur ‘Siente Benicàssim’, una experiència amb els cinc sentits

El municipi promou la iniciativa ‘Benicassim Experiences’ en la primera cita nacional turística de l’any.

Benicàssim es posiciona com a destinació turística durant els 365 dies de l’any oferint una experiència amb els cinc sentits.

La localitat serà present aquesta setmana en Fitur, en la primera cita nacional turística de l’any amb una proposta que conjumina experiències culturals, saludables i gastronòmiques. Sota la marca “Siente Benicàssim”, la delegació que es desplaçarà fins a Madrid mostrarà l’oferta turística que ofereix el municipi i que el visitant podrà trobar a ‘Benicàssim Experiences’, un motor de reserves impulsat des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benicàssim per a oferir paquets promocionals i que, a través d’un clic es puguen adquirir experiències que conjuminen un recorregut pel tacte, el gust, l’oïda, l’olfacte i la vista per a fer, de Benicàssim, una experiència amb els cinc sentits.

L’alcaldessa, Susana Marqués, que presentarà l’oferta turística al costat de la regidora de l’àrea, Cristina Fernández, ha indicat que “Benicàssim és sinònim d’història, de cultura, de música, de vida saludable i de rica gastronomia, i tot això es recull en la proposta que portem a Fitur i amb la qual el visitant podrà sentir, observar, tocar, fer olor, degustar, escoltar tota una sèrie de propostes que organitza la regidoria de Turisme i que, al costat del teixit empresarial, fan de Benicàssim una aposta turística durant tot l’any”.

Cristina Fernández ha explicat que amb la iniciativa ‘Benicàssim Experiences’ “el turista que trie Benicàssim com a destí tindrà al seu abast diferents experiències vivencials que poden incloure hostalatge, gastronomia i visites guiades, entre altres propostes que ofereix el nostre municipi i amb l’objecte de desestacionalitzar i oferir alternatives atractives que complementen la nostra oferta consolidada de sol i platja”.

Benicàssim ofereix la possibilitat de sentir, d’observar la història i de realitzar activitats en família a través d’experiències culturals com Benicàssim Belle Époque amb la qual cada mes de setembre el municipi rememora els anys daurats de les seues emblemàtiques viles; o un viatge a la la història en el Centre d’Interpretació Torre de Sant Vicent, un recorregut pujat a un tren a escala en el Parc del Trenet o submergir-se en el món màgic de Imagina Benicàssim amb el Festival de Màgia que se celebra en els mesos estivals.

Benicàssim també és sentir el tacte de la naturalesa a través de les visites guiades que programa la regidoria de Turisme durant tot l’any entre les quals s’inclouen rutes pel Desert de les Palmes, pel nucli urbà, a través d’uns recorreguts que ens porten a tocar, a estar en contacte amb la naturalesa i amb els orígens del municipi.

I sentir l’olor del salnitre, de la mar que voreja tota la costa de Benicàssim a través de les seues cinc platges: Voramar, Almadrava, Torre de Sant Vicent, Els Terrers i Heliòpolis. Una experiència saludable que se suma a l’oferta de benestar disponible en diferents establiments de la localitat durant tot l’any.

Així mateix, Benicàssim és coneguda com a Ciutat de Festivals, ciutat que ofereix la possibilitat de sentir diferents ritmes i sons a través d’experiències musicals. Amb el SanSan Festival obrint el programa de festivals durant la Setmana Santa, Benicàssim contempla esdeveniments musicals de tots els gèneres: el Benicàssim Flamenc Fusió Gastro Festival, el Benicàssim Blues Festival, el Festival Internacional de Benicàssim (FIB), Mar de Sons, el Rototom Sunsplash o el Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega que enguany compleix el seu 55 aniversari, són algunes de les propostes musicals amb les quals els visitants poden crear la seua banda sonora de la seua estada a Benicàssim.

Finalment, Benicàssim és sabor. Sabor de gastronomia de qualitat que es pot gaudir en els establiments situats tant en el nucli urbà com a peu de platja. La cuina del municipi resumeix a la perfecció els valors de la dieta mediterrània ja que la seua oferta combina productes procedents de l’horta amb frescos peixos i mariscos, arrossos i dolços típics per a una experiència gastronòmica completa.

Els paquets promocionals estan disponibles en https://www.benicassimexperiences.com) i a través d’un clic es poden adquirir experiències que conjuminen un recorregut pel tacte, el gust, l’oïda, l’olfacte i la vista per a fer, de Benicàssim, una experiència amb els cinc sentits.

Leave a Reply

Your email address will not be published.