fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana lliura els guardons als tres millors restaurants de la Ruta de la Tapa 2016

Borriana lliura els guardons als tres millors restaurants de la Ruta de la Tapa 2016

La alcadesa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Turisme, Santiago Zor铆o visiten els tres establiments que m茅s vots van obtenir en la setena edici贸 del certamen gastron貌mic.

L’Ajuntament de Borriana ha lliurat els guardons als tres restaurants que m茅s suports van rebre durant la recent edici贸 de la Ruta de la Tapa que ha tingut lloc en fins a trenta establiments de tota la ciutat. L’alcaldessa de Borriana Maria Josep Safont, al costat del m脿xim responsable de l’脿rea de Turisme, Santiago Zor铆o, han lliurat als restaurants Mestral, Fonda Maruja i Quin Caf猫 el guard贸 que acredita que formen part del podi de les millors elaboracions del certamen.

Els representants municipals han visitat d’un en un els tres establiments que m茅s suports van rebre tant a trav茅s de l’aplicaci贸 m貌bil implementada per a l’esdeveniment, com gr脿cies als vots que s’emetien amb el passaport que podia trobar-se en tots els restaurants participants de la setena edici贸 de la Ruta de la Tapa. Tal com explicava l’alcaldessa durant el recorregut que els ha portat als tres establiments 鈥溍﹕ molt satisfactori comprovar com cada any augmenta tant la participaci贸 dels bars i restaurants com del p煤blic que decideix elaborar la seva pr貌pia ruta per degustar les elaboracions de cadascun d’ells鈥. A m茅s, Safont tamb茅 ha volgut puntualitzar que 鈥渁 m茅s del lliurament del guard贸, aquestes visites tamb茅 serveixen perqu猫 quedi pal茅s el treball que cada cuiner o cuinera realitza de forma sacrificada perqu猫 el conjunt de la Ruta de la Tapa segueixi sent un 猫xit鈥.

Despr茅s que els serveis t猫cnics de l’脿rea de turisme municipal realitzaren el recompte de vots, el restaurant Mestral s’ha al莽at com a guanyador per ser el que major suports ha rebut gr脿cies a la seva tapa 鈥淢arina鈥 amb rap i crema de llagost铆 cruixent com a elements principals i que pren el nom de l’煤ltima xiqueta en arribar a la fam铆lia. En segon lloc, i a molt poca dist脿ncia del guanyador, ha estat per al Bar Fonda Maruja, que ha obtingut un total de 108 vots, dels quins 45 van arribar a trav茅s dels suports realitzats via App municipal. L’elaboraci贸 de la seva 鈥淭osta Maruja鈥 a for莽a de rellom de porc, melmelada de tom脿quet, crema de formatge i cibulet els ha perm猫s al莽ar-se amb aquest segon lloc. I completant el podi en tercer lloc, Quin Caf猫 amb la seva tapa 鈥淨uin Misteri鈥 a base d’una torrada de galtes amb amanida temperada i salsa Castrillo, ha aconseguit recollir un total de 103 suports dels comensals de la setena edici贸 de la Ruta de la Tapa de Borriana.

L’edil de Turisme, Santiago Zor铆o, ha fet lliurament, a m茅s, als tres restaurants, del distintiu que 鈥渟ervir脿 perqu猫 els clients de cadascun dels restaurants premiats coneguen el treball realitzat en l’establiment, a m茅s de seguir promocionant una iniciativa local que cada vegada compta amb m茅s seguidors tant entre els restauradors com entre els ve茂ns i ve茂nes de la nostra ciutat鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.