Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carlos Pérez (Sabores Castellón): “La ciutat és un gran rebost”

Carlos Pérez (Sabores Castellón): “La ciutat és un gran rebost”

Durant la presentació de la Ruta de la Tapa de Castelló, vam parlar amb Carlos Pérez, organitzador de l’esdeveniment gastronòmic.

Diari Millars: Després de set edicions, com ha afectat aquest esdeveniment a la ciutat? Hem vist que hi ha hagut un creixement dels restaurants participants i que també s’ha incrementat la taxa de turistes que han vingut per disfrutar de la Ruta de la Tapa.

Carlos Pérez: S’ha convertit en un esdeveniment popular. Al principi era un esdeveniment per el ‘tapeo’ , per acostumar a la gent al ‘tapeo’, que ja saps que aquí no ha existit mai; existeix l’esmorzar. El que al principi va ser un experiment s’ha convertit en una cosa popular i que la gent demanda i que espera cada any per a l’època d’octubre. És alguna cosa que ja està en l’ADN del que és la ciutat de Castelló.

DM: Quines novetats podem trobar en aquesta nova edició?

CP: A part de l’increment del nombre de locals potser la més interessant sigui que Estrella Galicia aporte un premi de 1.000 euros a una de les tapes, en funció de la votació del públic i una altra que anem a oferir un programa de visites guiades.

DM: També podríem dir que amb aquest increment, amb més de 50 participants, Castelló s’està convertint en un referent gastronòmic.

CP: Bé, Castelló ja és un referent gastronòmic, com moltes altres ciutats properes a Castelló. En l’assumpte que ens ocupa, l’assumpte de les tapes, Castelló és un referent tant pel producte com per la manera d’elaborar les tapes. Jo crec que ara mateix, pel que fa al Sabors Castelló, la Ciutat és un gran rebost i és un gran arxiu gastronòmic

Leave a Reply

Your email address will not be published.