fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carlos P茅rez (Sabores Castell贸n): “La ciutat 茅s un gran rebost”

Carlos P茅rez (Sabores Castell贸n): “La ciutat 茅s un gran rebost”

Durant la presentaci贸 de la Ruta de la Tapa de Castell贸, vam parlar amb Carlos P茅rez, organitzador de l’esdeveniment gastron貌mic.

Diari Millars: Despr茅s de set edicions, com ha afectat aquest esdeveniment a la ciutat? Hem vist que hi ha hagut un creixement dels restaurants participants i que tamb茅 s’ha incrementat la taxa de turistes que han vingut per disfrutar de la Ruta de la Tapa.

Carlos P茅rez: S’ha convertit en un esdeveniment popular. Al principi era un esdeveniment per el ‘tapeo’ , per acostumar a la gent al 鈥榯apeo鈥, que ja saps que aqu铆 no ha existit mai; existeix l’esmorzar. El que al principi va ser un experiment s’ha convertit en una cosa popular i que la gent demanda i que espera cada any per a l’猫poca d’octubre. 脡s alguna cosa que ja est脿 en l’ADN del que 茅s la ciutat de Castell贸.

DM: Quines novetats podem trobar en aquesta nova edici贸?

CP: A part de l’increment del nombre de locals potser la m茅s interessant sigui que Estrella Galicia aporte un premi de 1.000 euros a una de les tapes, en funci贸 de la votaci贸 del p煤blic i una altra que anem a oferir un programa de visites guiades.

DM: Tamb茅 podr铆em dir que amb aquest increment, amb m茅s de 50 participants, Castell贸 s’est脿 convertint en un referent gastron貌mic.

CP: B茅, Castell贸 ja 茅s un referent gastron貌mic, com moltes altres ciutats properes a Castell贸. En l’assumpte que ens ocupa, l’assumpte de les tapes, Castell贸 茅s un referent tant pel producte com per la manera d’elaborar les tapes. Jo crec que ara mateix, pel que fa al Sabors Castell贸, la Ciutat 茅s un gran rebost i 茅s un gran arxiu gastron貌mic

Leave a Reply

Your email address will not be published.