fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló acull del 7 al 30 de novembre la Ruta-Concurs de Tapes de Gastronomia Local

Castelló acull del 7 al 30 de novembre la Ruta-Concurs de Tapes de Gastronomia Local

En esta desena edició de la proposta culinària participen un total de 71 locals distribuïts en quatre zones de la ciutat.

Castelló acollirà del 7 al 30 de novembre la 10a edició de la Ruta-Concurs de Tapes de Gastronomia Local ‘Sabores Castellón’, amb la participació de 71 locals, 13 més que l’any passat i distribuïts en quatre zones: 33 en el Centre, 20 en l’Est, 12 al Nord i 6 a l’Oest. La gala de presentació de l’esdeveniment ha tingut lloc en el saló Node de l’Hotel Jaume I, amb la participació de la regidora de Turisme, Pilar Escuder.

Escuder, que ha sigut l’encarregada de donar per finalitzat l’acte, ha destacat el paper d’esta proposta culinària per a «posar en valor els productes locals i la gastronomia mediterrània». Cada bar o restaurant inscrit prepararà dos plats, per la qual cosa l’oferta total de la ruta serà de 142 tapes elaborades amb algun producte de referència de la gastronomia tant local com provincial. La previsió és que participen en la ruta unes 60.000 persones.

El pintor Traver Calzada és l’autor de la imatge del cartell d’esta 10a edició de la Ruta-Concurs de Tapes de Gastronomia Local ‘Sabores Castellón’. La peça, titulada Menú, va ser presentada a principis de mes a l’Ajuntament.

Enguany s’organitza el primer concurs de fotografia gastronòmica de Castelló GastropixelCS. Un certamen en el qual el públic en general podrà prendre part a través del perfil oficial d’Instagram de la ruta i mostrar les seues imatges en dos apartats; el gastronòmic de la ruta i el de ciutat, amb fotos de la capital.

Després de l’acte de presentació de la ruta de hui, el 10 de desembre tindrà lloc la gala de premis, en la qual s’entregaran les distincions a les millors tapes i locals, així com al servei i atenció al públic.

Com en cada edició, el públic participa directament, no sols a través del consum en els diferents locals, sinó amb les votacions que emet durant els 24 dies de duració de la mostra. Paral·lelament, un comitè gastronòmic, format per experts i patrocinadors, valorarà i decidirà, recolzant-se en les preferències populars, les millors tapes i locals d’esta edició.

Leave a Reply

Your email address will not be published.