fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 acull del 7 al 30 de novembre la Ruta-Concurs de Tapes de Gastronomia Local

Castell贸 acull del 7 al 30 de novembre la Ruta-Concurs de Tapes de Gastronomia Local

En esta desena edici贸 de la proposta culin脿ria participen un total de 71 locals distribu茂ts en quatre zones de la ciutat.

Castell贸 acollir脿 del 7 al 30 de novembre la 10a edici贸 de la Ruta-Concurs de Tapes de Gastronomia Local ‘Sabores Castell贸n’, amb la participaci贸 de 71 locals, 13 m茅s que l’any passat i distribu茂ts en quatre zones: 33 en el Centre, 20 en l’Est, 12 al Nord i 6 a l’Oest. La gala de presentaci贸 de l’esdeveniment ha tingut lloc en el sal贸 Node de l’Hotel Jaume I, amb la participaci贸 de la regidora de Turisme, Pilar Escuder.

Escuder, que ha sigut l’encarregada de donar per finalitzat l’acte, ha destacat el paper d’esta proposta culin脿ria per a 芦posar en valor els productes locals i la gastronomia mediterr脿nia禄. Cada bar o restaurant inscrit preparar脿 dos plats, per la qual cosa l’oferta total de la ruta ser脿 de 142 tapes elaborades amb algun producte de refer猫ncia de la gastronomia tant local com provincial. La previsi贸 茅s que participen en la ruta unes 60.000 persones.

El pintor Traver Calzada 茅s l’autor de la imatge del cartell d’esta 10a edici贸 de la Ruta-Concurs de Tapes de Gastronomia Local ‘Sabores Castell贸n’. La pe莽a, titulada Men煤, va ser presentada a principis de mes a l’Ajuntament.

Enguany s’organitza el primer concurs de fotografia gastron貌mica de Castell贸 GastropixelCS. Un certamen en el qual el p煤blic en general podr脿 prendre part a trav茅s del perfil oficial d’Instagram de la ruta i mostrar les seues imatges en dos apartats; el gastron貌mic de la ruta i el de ciutat, amb fotos de la capital.

Despr茅s de l’acte de presentaci贸 de la ruta de hui, el 10 de desembre tindr脿 lloc la gala de premis, en la qual s’entregaran les distincions a les millors tapes i locals, aix铆 com al servei i atenci贸 al p煤blic.

Com en cada edici贸, el p煤blic participa directament, no sols a trav茅s del consum en els diferents locals, sin贸 amb les votacions que emet durant els 24 dies de duraci贸 de la mostra. Paral路lelament, un comit猫 gastron貌mic, format per experts i patrocinadors, valorar脿 i decidir脿, recolzant-se en les prefer猫ncies populars, les millors tapes i locals d’esta edici贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.