fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló celebra el Dia Mundial de l’Alimentació Sostenible

Castelló celebra el Dia Mundial de l’Alimentació Sostenible

La jornada va tenir com a objectiu realçar la producció agroecològica i de proximitat, amb la posada en comú de necessitats i demandes del sector i amb la degustació de productes de temporada.

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Alimentació Sostenible, l’Ajuntament de Castelló va celebrar el diumenge una jornada de dinamització agroecològica. Es va fer una trobada de productores i productors per a fomentar les sinergies entre els mateixos i realçar la producció de proximitat i sostenible. 

La trobada, denominada Viu les varietats tradicionals, va comptar amb l’assistència d’una trentena de persones, entre productores i productors, elaboradors i consumidors. Tots ells, van posar en comú les necessitats i demandes del sector per tal de millorar i modernitzar els models agroalimentaris del territori. La cita va finalitzar amb una degustació de productes de temporada i de proximitat.

La ciutaat de Castelló aposta per l’agricultura ecològica i de temporada per a millorar el sector primari, oportunitat necessària per a recuperar les varietats pròpies, recordar el patrimoni agrícola i ajudar a reactivar el sector agroalimentari. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.