fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló celebra les jornades de l’arròs a banda

Castelló celebra les jornades de l’arròs a banda

Es desenvoluparan del 18 d’octubre al 17 de novembre i en esta edició participen 12 restaurants situats al Grau.

La IX edició de les jornades gastronòmiques de l’arròs a banda s’ha presentat hui en el restaurant Casa Lola i es desenvoluparà del 18 d’octubre al 17 de novembre. Enguany participen 12 restaurants del Grau, que formen part de l’associació que promou esta iniciativa, Grau Centre Gastronòmica, presidida per Lola Martínez.

Les regidores de Turisme i Consum Sostenible, Pilar Escuder i Mary Carmen Ribera, han estat presents en l’acte, destacant que estes jornades «combinen dos elements essencials en la cultura grauera, com són el sector pesquer i la cuina marinera».

Els restaurants que s’han sumat a esta edició són Casa Santiago, La Trocha, Nou Escull, Casa Lola, La Ola, Brisamar, Casa Juanito, Tasca del Puerto, La Ballena, Mediterráneo, Ri & Co Bistró i Golf Azahar Restaurante.

Durant el període de duració de les jornades, els negocis de restauració participants oferiran un menú de migdia compost d’aperitiu de la casa, entrant, arròs a banda complet i postres de la casa per un preu per persona de 26 i 30 euros segons el restaurant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.