Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Consum engega la tercera edició de Divercuina de la Terreta a Castelló amb 180 xiquets ja inscrits

Consum engega la tercera edició de Divercuina de la Terreta a Castelló amb 180 xiquets ja inscrits

El calendari de tardor, que s’inaugura demà, es desenvoluparà els dissabtes de setembre i octubre en horari de 10.00 a 13.45 hores.

Divercuina de la Terreta, el programa de la Regidoria de Consum que dirigeix Mary Carmen Ribera, arranca demà dissabte, 15 de setembre, la seua segona temporada i tercera edició en la plaça de la Peixateria. Després de l’èxit de les passades convocatòries, l’àrea de Ribera ha decidit impulsar nous tallers respectant l’objectiu original: promoure el producte de proximitat entre les xiquetes i els xiquets de 6 a 11 anys a través de cursos de cuina en el carrer.

La regidora ha explicat que “en el calendari de tardor d’esta nova edició volem continuar amb el nostre compromís de divulgar i promocionar entre el públic infantil el coneixement dels productes dels nostres mercats, les verdures i els arrossos de Castelló, les carns pròpies de la nostra zona, la rebosteria, fruites i postres locals”.

Així doncs, Ribera ha valorat que “el coneixement dels nostres productes de proximitat, a través d’estos tallers de cuina infantil, és un valor de futur per al desenvolupament del consum local”.

Divercuina de la Terreta té com a públic objectiu xiquets i xiquetes d’entre 6 i 11 anys, que cuinaran a peu de carrer al llarg dels sis districtes de la ciutat en l’edició de tardor. Els tallers són impartits per Cistina Cantavella, de Educachef, qui amb el seu equip de professors anirà descobrint als més xicotets divertides receptes amb cadascun dels típics productes alimentosos de Castelló.

Els castellonencs més joves interessats a participar en la citada campanya poden inscriure’s en el correu electrònic divercuinadelaterreta@gmail.com o en la web www.divercuinadelaterreta.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.