Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Delícies en miniatura en la VIII Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora

Delícies en miniatura en la VIII Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora

La consumició de tres euros inclou plat i beguda en els 18 locals participants.

Les terrasses i els salons dels restaurants d’Almassora es preparen per a acollir als centenars de clients que avui eixiran a provar les 54 propostes oferides en la Ruta de la Tapa i el Vi. Un total de 18 locals participen en la vuitena edició de l’esdeveniment gastronòmic i serviran plats d’allò més elaborat durant tot el mes d’abril per un preu de tres euros (inclou la beguda).

Clòtxines en tempura, albergínia amb foie i escuma de formatge de cabra, truita de blat emplena de bolets i béicon o carrilera estofada han sigut algunes de les tapes que ja han pogut degustar els representants de l’equip de govern, el director de Tallers Queral (principal patrocinador) i els organitzadors i gerents de Divino Vins en La Rúa Restobar i La Cuinera, dos dels locals triats per a obrir la VIII Ruta de la Tapa i el Vi. “El treball de creació i d’elaboració que duen a terme els hostalers per a participar en esta ruta mereix una visita” ha assegurat l’edil de Comerç, Roger Beltrán.

El regidor, qui ha convidat a veïns i visitants a gaudir d’estes delícies en versió reduïda, ha destacat que “la participació de locals distribuïts per tot el nucli urbà converteix este esdeveniment en un element de dinamització social imprescindible en el municipi i dóna a conèixer al públic el saber fer i la professionalitat dels nostres bars i restaurants”.

Per això, el consistori ha triat este Dijous Sant per a iniciar la ruta de la tapa, coincidint amb la Trencada de l’Hora organitzada per Tambors de Passió per a esta matinada. Està previst que prop de 3.000 persones es donen cita en el nucli històric per a assistir a l’acte, que enguany comptarà amb el futbolista Pablo Fornals com convidat d’honor. “Complementem l’oferta cultural i religiosa amb una proposta gastronòmica, que afavorirà que els visitants troben una àmplia varietat d’opcions per a sopar en els locals del municipi a molt bon preu”, ha destacat Beltrán.

Cal recordar que la Ruta de la Tapa i el Vi s’estendrà fins al pròxim 29 d’abril. Tots els plats se serviran cada divendres, dissabte i diumenge fins a l’esmentada data i els comensals podran votar les millors tapes en els mateixos locals o a través de la APP desenvolupada per a l’esdeveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.