fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El formatge de Les Coves de Vinromà aconsegueix el segon premi en el I Certamen de Formatges Artesans de la Comunitat Valenciana

El formatge de Les Coves de Vinromà aconsegueix el segon premi en el I Certamen de Formatges Artesans de la Comunitat Valenciana

La cata-concurs del certamen ha guardonat el formatge curat d’ovella de “Tot de poble”, entre més de 20 formatges participants.

El formatge curat d’ovella de Les Coves de Vinromà ha aconseguit el segon premi en el I Certamen de Formatges Artesans de la Comunitat Valenciana, esdeveniment celebrat aquest cap de setmana a Montanejos.

La cata-concurs de formatges, dirigida pel reconegut José Manglano,, ha determinat els guanyadors d’aquest certamen gastronòmic, en què han participat més de 20 formatgers de la Comunitat Valenciana.

Óscar Sales, formatger de “Tot de poble” de Les Coves de Vinromà, ha sigut l’encarregat d’arreplegar la distinció al segon millor formatge de la Comunitat Valenciana, producte que també ha format part del menú oferit pels restaurants del municipi al llarg del certamen.

Aquest mateix formatge de Les Coves de Vinromà suma diferents reconeixements, ja que ha sigut reconegut recentment a nivell nacional en el VII Campionat dels Millors Formatges d’Espanya “GourmetQuesos”, on es va alçar amb la medalla de plata en la categoria de curats.

L’alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, que també ha acudit a aquest certamen, ha felicitat a la formatgeria del municipi i ha explicat que “els guardons rebuts avalen la qualitat d’aquest producte típic d’elaboració artesana nascut en una xicoteta empresa del municipi. No sempre és fàcil desenvolupar una idea i portar avant un negoci, de manera que des de les administracions públiques hem de recolzar i promoure l’activitat dels emprenedors”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.