Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Mirador de la Font guanya el Primer Premi de la VI Ruta Gastronòmica del Caragol de l’Alcora

El Mirador de la Font guanya el Primer Premi de la VI Ruta Gastronòmica del Caragol de l’Alcora

El pub Manhattan obté la segona posició i el bar de Mou la tercera. Els premis s’entregaran el pròxim diumenge a la Fira del Mussol.

El bar El Mirador de la Font ha resultat guanyador, per votació popular, del Primer Premi de la VI Ruta Gastronòmica del Caragol.

Cal recordar que enguany, com a novetat, es lliuren tres premis- fins ara hi havia un únic guardó-. El segon establiment més votat ha sigut el pub Manhattan, aconseguint així el Segon Premi, mentre que el bar de Mou s’ha alçat amb el Tercer Premi.

La sisena edició de la Ruta del Caragol es va celebrar del 19 d’agost al 2 de setembre, coincidint amb les Festes del Crist de l’Alcora. En esta, van participar un total de 26 establiments.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Turisme, Víctor Garcia, ha destacat “l’elevada participació” aconseguida en esta iniciativa que “cada any desperta gran interés entre veïns i visitants”.

Garcia ha agraït la implicació dels establiments participants i de tota la gent que, “d’una manera o una altra, ha contribuït a l’èxit de l’edició”.

L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc a la pròxima Fira del Mussol, el diumenge 15 d’octubre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.