Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els Coents de Borriana tornen a triomfar en la seua segona participació en Gastrónoma 2017

Els Coents de Borriana tornen a triomfar en la seua segona participació en Gastrónoma 2017

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, els regidors Vicent Granel i Maria Romero i diferents representants de la corporació visiten la Fira per comprovar la “creixent distribució del producte i la seua gran eixida en el mercat alimentari”.

La marca “Coents de Borriana” que fa un any es presentava al món de l’alimentació i hostaleria representat en la Gastrónoma 2016, ha mostrat el seu creixement en la segona participació de la cita, fins a la qual s’han desplaçat tant l’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, com la Regidora de Comerç, Maria Romero i el Tinent d’Alcalde, Vicent Granel, a més de diversos representants dels grups polítics representats en el consistori. Tots i totes han pogut gaudir de l’estand que la marca té per segon any en Gastrónoma i han pogut comprovar el creixement del producte pel que fa a distribució, ja que com explicaven els comerços englobats en la marca “Coents de Borriana”, “hem aconseguit vendre 150 quilos més de producte que fa tan sols un any, la qual cosa és una xifra que ens indica les possibilitats d’un producte típicament borrianenc com el “coent” i els avantatges que ha tingut la creació d’una marca pròpia”. A més de la visita a l’estand dels “coents”, la representació municipal també ha volgut estar al costat d’altres dues marques comercials amb seu en Borrriana presents en Gastrónoma 2017, com són Flor d’Azahar i la seua variada oferta de licors, i Bravo S.p.A, empresa dedicada a la maquinària especialitzada en cuina.

A continuació, també s’ha pogut gaudir d’un multitudinari showcooking, presentat i dirigit pel borrianenc Vicent Franch que inicialment ha parlat sobre la història i les peculiaritats d’un producte pràcticament exclusiu de la capital de la Plana Baixa. Ha sigut el cuiner Aitor Martínez Ros del restaurant Can Ros qui ha preparat un variat menú en el qual el “coent” era protagonista de cadascuna de les elaboracions. A més, s’ha fet lliurament de la distinció de el “Davantal d’Honor” a l’empresària borrianenca, Maria José Guinot, qui després d’anys de treball en el món de l’interiorisme, el disseny i la creació de mobles, “s’ha convertit en una ambaixadora perfecta de Borriana al voltant del món, un repte al qual també aspiren els “coents”, i que en poc temps estan aconseguint gràcies a la promoció en cites com la Gastrónoma 2017″.

Leave a Reply

Your email address will not be published.