fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els Coents de Borriana tornen a triomfar en la seua segona participaci贸 en Gastr贸noma 2017

Els Coents de Borriana tornen a triomfar en la seua segona participaci贸 en Gastr贸noma 2017

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, els regidors Vicent Granel i Maria Romero i diferents representants de la corporaci贸 visiten la Fira per comprovar la “creixent distribuci贸 del producte i la seua gran eixida en el mercat alimentari”.

La marca “Coents de Borriana” que fa un any es presentava al m贸n de l’alimentaci贸 i hostaleria representat en la Gastr贸noma 2016, ha mostrat el seu creixement en la segona participaci贸 de la cita, fins a la qual s’han despla莽at tant l’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, com la Regidora de Comer莽, Maria Romero i el Tinent d’Alcalde, Vicent Granel, a m茅s de diversos representants dels grups pol铆tics representats en el consistori. Tots i totes han pogut gaudir de l’estand que la marca t茅 per segon any en Gastr贸noma i han pogut comprovar el creixement del producte pel que fa a distribuci贸, ja que com explicaven els comer莽os englobats en la marca “Coents de Borriana”, “hem aconseguit vendre 150 quilos m茅s de producte que fa tan sols un any, la qual cosa 茅s una xifra que ens indica les possibilitats d’un producte t铆picament borrianenc com el “coent” i els avantatges que ha tingut la creaci贸 d’una marca pr貌pia”. A m茅s de la visita a l’estand dels “coents”, la representaci贸 municipal tamb茅 ha volgut estar al costat d’altres dues marques comercials amb seu en Borrriana presents en Gastr贸noma 2017, com s贸n Flor d’Azahar i la seua variada oferta de licors, i Bravo S.p.A, empresa dedicada a la maquin脿ria especialitzada en cuina.

A continuaci贸, tamb茅 s’ha pogut gaudir d’un multitudinari showcooking, presentat i dirigit pel borrianenc Vicent Franch que inicialment ha parlat sobre la hist貌ria i les peculiaritats d’un producte pr脿cticament exclusiu de la capital de la Plana Baixa. Ha sigut el cuiner Aitor Mart铆nez Ros del restaurant Can Ros qui ha preparat un variat men煤 en el qual el “coent” era protagonista de cadascuna de les elaboracions. A m茅s, s’ha fet lliurament de la distinci贸 de el “Davantal d’Honor” a l’empres脿ria borrianenca, Maria Jos茅 Guinot, qui despr茅s d’anys de treball en el m贸n de l’interiorisme, el disseny i la creaci贸 de mobles, “s’ha convertit en una ambaixadora perfecta de Borriana al voltant del m贸n, un repte al qual tamb茅 aspiren els “coents”, i que en poc temps estan aconseguint gr脿cies a la promoci贸 en cites com la Gastr贸noma 2017″.

Leave a Reply

Your email address will not be published.