fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els productes de ‘Castell贸 Ruta de Sabor’, protagonistes de ‘Mediterranean Gastr贸noma’ a Fira Val猫ncia

Els productes de ‘Castell贸 Ruta de Sabor’, protagonistes de ‘Mediterranean Gastr贸noma’ a Fira Val猫ncia

Jos茅 Mart铆 subratlla des del congr茅s culinari el seu “absolut suport” al sector gastron貌mic i destaca la l铆nia d’ajudes de 500.000 euros per a impulsar les empreses abra莽ades per la marca provincial.

Els productes de Castell贸 tornen a tindre enguany una pres猫ncia destacada en una de les cites culin脿ries m茅s importants de l’any a Espanya. Es tracta de ‘Mediterranean Gastr贸noma’, que enguany deixa enrere el format de fira pel de congr茅s per a adaptar-se a la nova realitat del coronavirus. Tot i el menor nombre de persones de participants motivada per la crisi sanit脿ria, el certamen segueix sent un lloc prioritari de trobada per a les mans m茅s cobejades de la gastronomia nacional, al reunir m茅s d’una vintena d’estreles Michelin.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, acompanyat per la diputada de Turisme, Virginia Mart铆, i el diputat de Desenvolupament Rural, Santi P茅rez, han visitat hui el recinte de convencions de Fira Val猫ncia per a con茅ixer tots i cadascun dels 12 estands que representen la prov铆ncia a ‘Gastr贸noma’ sota la marca de qualitat ‘Castell贸 Ruta de Sabor’.

Jos茅 Mart铆 ha transm茅s a tota la representaci贸 provincial “l’absolut suport d’aquesta Nova Diputaci贸 per a aconseguir una recuperaci贸 del sector prompta i completa en el menor temps d’espai possible”. Un recolzament que, en aquest cas, no es queda nom茅s en paraules, sin贸 que s’ha vist tradu茂t en una important l铆nia d’ajudes per un valor de 500.000 euros per a impulsar les empreses certificades amb la marca ‘Castell贸 Ruta de Sabor’.

El president tamb茅 els ha agra茂t el seu treball continu per a oferir els productes artesanals de millor qualitat al consumidor i “per esfor莽ar-vos per a posar en valor i difondre la nostra riquesa gastron貌mica fora de les nostres fronteres”. En aquest sentit, la diputada de Turisme considera “molt necess脿ria” la pres猫ncia a Gastr貌noma “perqu猫 茅s un aparador com pocs hi ha per a mostrar els nostres millors productes, la seua qualitat i la seua varietat a una infinitat de professionals de la restauraci贸, l’hostaleria i la restauraci贸”.

Virginia Mart铆 est脿 conven莽uda que “el turisme gastron貌mic 茅s cada vegada m茅s determinant i no podem deixar perdre aquest tren. Amb uns productes de primera podem creure que la nostra prov铆ncia pot competir amb plenes garanties d’猫xit. Amb aix貌 major inter茅s tenim per potenciar la nostra marca pr貌pia ‘Castell贸 Ruta de Sabor’, perqu猫 ens done m茅s visibilitat all脿 on anem”.

Mart铆, aix铆 com la resta de representaci贸 provincial, ha fet el recorregut per Fira Val猫ncia del costat de Carlos Mataix i Alejandro Roda, president i director de l’esdeveniment respectivament. Cal destacar que la Diputaci贸 Provincial aporta un total de 15.000 euros a l’organitzaci贸.

Les empreses adherides a ‘Castell贸 Ruta de Sabor’ que estan presents a ‘Mediterranean Gastr贸noma’ s贸n Fruits de la Terra, Turrones Blasco, Organia Oleum, Croquellanas, Bodega Vicente Flors, Licor Nelet, Belluga Gourmet, Mart铆 Roca, Manantial de Almed铆jar, Turrones Agut de Benlloch SL, Vicent Pan S.L i Licores Artesanos de Borriana.

‘Mediterranean Gastr貌noma’ 茅s un f貌rum obert en el qual es donen cita grans cuiners, productors, distribu茂dors, xicotets comerciants i artesans. Aquesta edici贸, que enguany homenatja especialment els sectors de l’hostaleria i de la producci贸 agroaliment脿ria, tancar脿 dem脿 dilluns les seues portes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.