fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els restaurants d’Almassora serveixen més de 200 menús en les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Taronja

Els restaurants d’Almassora serveixen més de 200 menús en les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Taronja

Comerç incrementa la capacitat del ‘showcooking’ d’este divendres per a donar cabuda a les 45 sol·licituds presentades.

Els restaurants que participen en les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Taronja d’Almassora van servir un total de 208 menús durant el primer cap de setmana de la campanya, que va començar divendres passat 17 i s’estendrà fins al 3 de desembre. De cara al cap de setmana vinent, els hostalers esperen repetir èxit, ja que “la combinació de les jornades amb la Fira de Sant Andreu ha multiplicat les reserves”, tal com ha confirmat el regidor de Comerç, Roger Beltrán.

L’edil també ha informat que el consistori augmentarà de 30 a 45 les places per a la sessió de ‘showcooking’ programada per a este divendres a fi de “que totes les persones que han sol·licitat assistir a la classe de cuina i a la degustació puguen accedir”. Tots ells aprendran a cuinar un arròs de galeres, carxofa i vieires de la mà del xef Alejandro Borrás.

Pel que fa als menús de la II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Taronja, els comensals trobaran propostes des de 20 euros en fins a set establiments locals, situats en el nucli urbà i en el districte marítim. Totes elles inclouran un entrant, un plat principal, unes postres i un cafè, a més de la beguda.

Les i els xefs al capdavant de les cuines d’estos negocis presenten propostes elaborades sobre la base d’estos dos ingredients autòctons, com l’amanida de pernil d’ànec i taronja de Duo Gastro Bar, el sorprenent allioli de taronja d’Olisec o el tiramisú de taronja de la Sidrería Sanabria. En l’apartat d’arrossos destaquen un melós amb verdures, escamarlà i rovellons elaborat en l’ Asador Tasazu, un clàssic arròs negre eixit de la cuina de la Rua Restobar, el risotto funghi porcini especialitat del xef de Pizzeria di María i l’arròs a la marinera, amb opció de caldós o de melós, de El Rincón de José Antonio. Els vins Biberus Roble negre i un Flor de Taronger blanc, subministrats per Divino, regaran totes estes delícies.

Cal recordar que aquells que assaborisquen estos menús podran participar en el sorteig de tres sopars per a dues persones. Per a fer-ho, hauran d’emplenar les targetes que trobaran en els locals col·laboradors i lliurar-les en els mateixos establiments abans del 4 de desembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.