fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Grans professionals de la restauració de la província componen el jurat que cercarà el millor plat de la X Ruta de la Tapa

Grans professionals de la restauració de la província componen el jurat que cercarà el millor plat de la X Ruta de la Tapa

El resultat de la votació es desvetllarà en finalitzar la X Ruta de la Tapa, que se celebrarà del 14 d’abril al 8 de maig, en horari de dijous a diumenge.

El jurat professional de la X Ruta de la Tapa es reuneix avui i demà en la seu social de les Mestresses de Casa de Vila-real per a degustar les tapes presentades a concurs en aquesta nova edició de la cita gastronòmica, que se celebrarà del 14 d’abril al 8 de maig, i poder triar entre la varietat de plats presentats, aquells que rebran el premi del jurat en finalitzar el certamen.

El jurat professional d’enguany està format pel xef del restaurant Cal Paradís de la Vall d’Alba que ostenta una estrella Michelin, Miguel Barreda, així com pel membre de l’Associació Gastronòmica i Cultural de Vila-real i propietari del restaurant Al d’Emilio, Emilio Miralles; el xef del restaurant Cafo’s de Nules, Rafael Pons; la xef del grup Los Maños, Agustina Gil, i també per la presidenta de l’Associació de Mestresses de Casa i Consumidors de Vila-real, Conchita Ibáñez.

El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, s’ha mostrat orgullós per comptar “un any més amb un jurat de grans professionals de la restauració” i ha destacat la importància que “l’únic estel Michelin de la nostra província participe en aquest esdeveniment, un dels més importants i veterans de la comarca que cada any supera el nivell dels plats presentats i també dels professionals que els valoren”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.