Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló conclou Madrid Fusió posicionant els productes de Castelló Ruta de Sabor en l’elit de l’alta cuina mundial

La Diputació de Castelló conclou Madrid Fusió posicionant els productes de Castelló Ruta de Sabor en l’elit de l’alta cuina mundial

S’ha comptat amb el suport de Martín Berasategui, ambaixador de la marca, el millor prescriptor de la gastronomia castellonenca amb professionals de tot el món.

La Diputació de Castelló posiciona els productes agroalimentaris de la província en l’elit de l’alta cuina internacional a través de la seua participació amb Castelló Ruta de Sabor a Madrid Fusió. I és que el balanç d’esta participació històrica per a la marca de productes de Castelló no ha pogut ser més positiu, amb el suport de Martín Berasategui com un dels millors cuiners del món i ambaixador de la marca, com prescriptor dels productes de Castelló davant professionals de tot el món. Un gran salt qualitatiu per a la imatge de marca dels productes de la província entre l’alta cuina que obre noves oportunitats per als productors i establiments de Castelló.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha assegurat que “concloem avui la nostra primera participació a Madrid Fusió com un pas històric per als nostres productors, que per primera vegada han tingut l’oportunitat d’accedir a un mercat abans inassolible. Continuem sumant noves oportunitats a les nostres petites empreses, als nostres pobles, perquè els productes de Castelló siguen cada vegada més coneguts i millor valorats, també entre els paladars més exigents”.

Cal tenir en compte que en els seus quatre anys de trajectòria, Castelló Ruta de Sabor ha aconseguit reunir a més de 100 productors i recentment ha evolucionat també a producte turístic gastronòmic, ampliant els seus beneficis tant a municipis, com a establiments turístics, de restauració i hostalers.

La introducció en l’alta cuina internacional de la mà de Berasategui és un pas més en el camí que està fent la marca Castelló Ruta de Sabor per continuar augmentant el consum de productes autòctons i apostant per la posada en valor de la seua qualitat. “La gastronomia de Castelló gaudeix del millor estat de salut de la seua història”, ha assenyalat el 10 estrelles Michelín Martín Berasategui. “La naturalesa ha estat generosa amb esta terra que dóna els millors productes ja siga en els camps, en les seues ramaderies o en el mar, i l’ímpetu i el caràcter inconformista de la gent de Castelló fan la resta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.