fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 conclou Madrid Fusi贸 posicionant els productes de Castell贸 Ruta de Sabor en l’elit de l’alta cuina mundial

La Diputaci贸 de Castell贸 conclou Madrid Fusi贸 posicionant els productes de Castell贸 Ruta de Sabor en l’elit de l’alta cuina mundial

S’ha comptat amb el suport de Mart铆n Berasategui, ambaixador de la marca, el millor prescriptor de la gastronomia castellonenca amb professionals de tot el m贸n.

La Diputaci贸 de Castell贸 posiciona els productes agroalimentaris de la prov铆ncia en l’elit de l’alta cuina internacional a trav茅s de la seua participaci贸 amb Castell贸 Ruta de Sabor a Madrid Fusi贸. I 茅s que el balan莽 d’esta participaci贸 hist貌rica per a la marca de productes de Castell贸 no ha pogut ser m茅s positiu, amb el suport de Mart铆n Berasategui com un dels millors cuiners del m贸n i ambaixador de la marca, com prescriptor dels productes de Castell贸 davant professionals de tot el m贸n. Un gran salt qualitatiu per a la imatge de marca dels productes de la prov铆ncia entre l’alta cuina que obre noves oportunitats per als productors i establiments de Castell贸.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha assegurat que “concloem avui la nostra primera participaci贸 a Madrid Fusi贸 com un pas hist貌ric per als nostres productors, que per primera vegada han tingut l’oportunitat d’accedir a un mercat abans inassolible. Continuem sumant noves oportunitats a les nostres petites empreses, als nostres pobles, perqu猫 els productes de Castell贸 siguen cada vegada m茅s coneguts i millor valorats, tamb茅 entre els paladars m茅s exigents”.

Cal tenir en compte que en els seus quatre anys de traject貌ria, Castell贸 Ruta de Sabor ha aconseguit reunir a m茅s de 100 productors i recentment ha evolucionat tamb茅 a producte tur铆stic gastron貌mic, ampliant els seus beneficis tant a municipis, com a establiments tur铆stics, de restauraci贸 i hostalers.

La introducci贸 en l’alta cuina internacional de la m脿 de Berasategui 茅s un pas m茅s en el cam铆 que est脿 fent la marca Castell贸 Ruta de Sabor per continuar augmentant el consum de productes aut貌ctons i apostant per la posada en valor de la seua qualitat. “La gastronomia de Castell贸 gaudeix del millor estat de salut de la seua hist貌ria”, ha assenyalat el 10 estrelles Michel铆n Mart铆n Berasategui. “La naturalesa ha estat generosa amb esta terra que d贸na els millors productes ja siga en els camps, en les seues ramaderies o en el mar, i l’铆mpetu i el car脿cter inconformista de la gent de Castell贸 fan la resta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.