fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 organitza un showcooking en FITUR 2020 amb productes de Castell贸 Ruta de Sabor

La Diputaci贸 de Castell贸 organitza un showcooking en FITUR 2020 amb productes de Castell贸 Ruta de Sabor

Ha contractat al col路lectiu ‘8 Xefs, 8 Plats’ per a fer un homenatge a la tradicional ‘coca’, maridant en forma de tapa els millors productes de la marca provincial.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha organitzat un showcooking molt especial en FITUR 2020 per al dijous de 23 de gener, l’objectiu del qual 茅s que els productes de Castell贸 Ruta de Sabor tinguen el m脿xim protagonisme. Es tracta d’una acci贸 que ser脿 a c脿rrec del col路lectiu ‘8 Xefs, 8 Plats’, que va n脿ixer per a posar en valor els productes de les huit comarques de la prov铆ncia de Castell贸. Estos virtuosos de la cuina realitzaran en la fira internacional de Madrid un homenatge a la tradicional ‘coca’ maridant en forma de tapa una combinaci贸 selecta del millor dels productes de Castell贸 Ruta de Sabor, amb sis elaboracions diferents que estan cridades a fer les del铆cies del p煤blic assistent.

La diputada provincial de Turisme, Virginia Mart铆, ha assenyalat que “este showccoking, cent per cent Castell贸, 茅s conseq眉ent amb el nostre missatge que pretenem mostrar en FITUR un territori atractiu, ple d’hist貌ries, sabors, aventures i experi猫ncies, en una prov铆ncia 煤nica”. Sobre este tema, ha afegit que “hui dia, els sabors s贸n de vital import脿ncia perqu猫 el turisme gastron貌mic cada dia t茅 m茅s seguidors i 茅s evident que en este apartat la prov铆ncia de Castell贸 compta amb un gran potencial que per a molts p煤blics encara est脿 per descobrir”.

La demostraci贸 es realitzar脿 en FITUR 2020 despr茅s de la signatura de l’adhesi贸 oficial de la prov铆ncia de Castell贸 al projecte l’Exquisit Mediterrani, amb la qual “la Diputaci贸 vol que els productes t铆pics de la nostra terra gaudisquen de la major difusi贸 possible”.

Del Grup ‘8 Xefs, 8 Plats’ formen part Emilio Miralles, de Restaurant Al d’Emilio de Vila-real; Asier Manzano, de Restaurant el Vasco de Vila-real; Modest Fabregat, de Restaurant Serra d’Irta i xef executiu del Casino Antic de Castell贸; Fernando Molina, de Restaurant La Cuina de Fernando de Castello; Javier Sim贸n, de Hotel Mart铆n el Humano de Segorbe; Carlos Guti茅rrez, de Restaurant Casa Roque de Morella; Balbina Cano, de Restaurant Casa Rabitas de Nules; Ana Garc铆a, cap de sala en l’Hotel Mart铆n el Humano de Segorbe i els sommeliers David Remolar i Jos茅 Vicente Gim茅nez. David Remolar 茅s president de la Federaci贸 de Sumillers de la Comunitat Valenciana i Jos茅 Vicente Gim茅nez exercix la seua labor professional a l’Hotel Voramar de Benic脿ssim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.