Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló promocionarà la gastronomia autòctona en el seu estand provincial de Cevisama amb Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló promocionarà la gastronomia autòctona en el seu estand provincial de Cevisama amb Castelló Ruta de Sabor

El Govern Provincial oferirà degustacions locals entre el públic internacional que visita la fira la setmana vinent

La Diputació promocionarà la gastronomia autòctona en el seu estand provincial en la fira Cevisama amb la seua marca de productes Castelló Ruta de Sabor a partir del pròxim dilluns. Així, com a part de les activitats programades en el seu estand, el Govern Provincial oferirà degustacions locals entre el públic internacional que visita esta fira amb la condició de continuar obrint noves oportunitats als productors castellonencs.

Així ho ha explicat el diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella. “Des del Govern Provincial estem convençuts del potencial d’este fòrum internacional per a continuar obrint horitzons als nostres productes gastronòmics. De la mà de l’àrea de Desenvolupament Rural que coordina el diputat Pablo Roig, cada migdia oferirem una degustació amb la condició de demostrar que a la província de Castelló, bressol de la millor ceràmica del món, també som el millor rebost del mediterrani”.

D’aqueixa manera més d’una trentena de productes de tota mena dels quals formen part de la marca paraigua de la Diputació, Castelló Ruta de Sabor, arribaran als paladars dels visitants de Cevisama per a promocionar la millor gastronomia provincial. Exemples d’això seran els formatges, rosquilletes, papa, la coca de tomaca, la paella, els pilotes de frare, la fruita seca, o la carxofa o els cítrics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.