fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació fomenta el consum de productes autòctons a través dels I Tastos Maridats de Castelló Ruta de Sabor

La Diputació fomenta el consum de productes autòctons a través dels I Tastos Maridats de Castelló Ruta de Sabor

El Govern Provincial programa sis jornades per potenciar el consum de producte autòcton entre professionals de Castelló.

La Diputació de Castelló fomentarà el consum de productes de Castelló a través dels I Tastos Maridats de Castelló Ruta de Sabor que ha programat per a les pròximes dates. En col·laboració amb l’Associació de Sumillieres de Castelló i Província (ASUCAP), el Govern Provincial ha programat sis jornades (13, 20 i 27 de novembre, i 4, 11 i 18 de desembre) que focalitzaran el seu objectiu especialment a aconseguir un major consum de producte autòcton entre els restauradors i professionals de Castelló.

El diputat de Castelló Ruta de Sabor, Pablo Roig, ha explicat que “encara que obrim els tastos al públic en general amb el sorteig de cinc entrades dobles en cadascuna de les sessions, el públic d’esta iniciativa és el professional. De fet, les 50 persones que participaran són professionals de l’hostaleria, perquè el que perseguim és donar a conèixer les millors virtuts dels productes de Castelló perquè estiguen presents com el principal atractiu de la carta de tots els restaurants de la província”.

Els tastos maridats es desenvoluparan a les 18:00 hores en l’Espai Cultural Obert de la Diputació, a la Plaça Les Aules de Castelló, els dies en els quals s’ha programat, començant per demà dilluns.

“La programació està pensada perquè cada producte participant estiga present un únic dia, juntament amb uns altres amb els quals maride en harmonia segons el criteri d’ASUCAP. En esta primera jornada, estarà present en vi Clotàs Monastres de Celler Flors, els AOVE de Sentiments Gourmets, la patata, llegums i tòfona de Biopenyagolosa i el vozka de Carmelitano, destil·lat amb Aigua de Benassal”, ha informat el diputat Roig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.