Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació impulsa el turisme gastronòmic amb unes consolidades V Jornades de l’Oli i la Fruita seca

La Diputació impulsa el turisme gastronòmic amb unes consolidades V Jornades de l’Oli i la Fruita seca

El Govern Provincial promou la posada en valor dels productes autòctons a través de la seua marca Castelló Ruta de Sabor.

La Diputació de Castelló impulsa el turisme gastronòmic en la província a través d’una ja consolidades V Jornades Gastronòmiques de l’Oli i la Fruita seca des d’este cap de setmana vinent i fins al 16 de desembre. I és que és una línia estratègica del Govern Provincial promoure la posada en valor i el coneixement de la qualitat dels productes autòctons a través de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’ en la qual es troben estos productes emblemàtics de la zona. Un total d’11 restaurants de 7 municipis del Maestrat mostren excel·lents menús completant una atractiva oferta turística.

Tal com ha assegurat el diputat provincial de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, “des de la Diputació de Castelló treballem per convertir el sector agroalimentari i el turístic en generadors de riquesa i oportunitats de present i futur per a la nostra terra. Este tipus de jornades en les quals participen més d’un municipi es converteixen en un reclam turístic de primer ordre perquè els visitants puguen recórrer el nostre territori i conèixer no solament la nostra gastronomia, sinó que la gastronomia es converteix en el revulsiu que porta a descobrir molt més del patrimoni cultural i natural del nostre territori”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.