fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 impulsa el turisme gastron貌mic amb unes consolidades V Jornades de l’Oli i la Fruita seca

La Diputaci贸 impulsa el turisme gastron貌mic amb unes consolidades V Jornades de l’Oli i la Fruita seca

El Govern Provincial promou la posada en valor dels productes aut貌ctons a trav茅s de la seua marca Castell贸 Ruta de Sabor.

La Diputaci贸 de Castell贸 impulsa el turisme gastron貌mic en la prov铆ncia a trav茅s d’una ja consolidades V Jornades Gastron貌miques de l’Oli i la Fruita seca des d’este cap de setmana vinent i fins al 16 de desembre. I 茅s que 茅s una l铆nia estrat猫gica del Govern Provincial promoure la posada en valor i el coneixement de la qualitat dels productes aut貌ctons a trav茅s de la marca ‘Castell贸 Ruta de Sabor’ en la qual es troben estos productes emblem脿tics de la zona. Un total d’11 restaurants de 7 municipis del Maestrat mostren excel路lents men煤s completant una atractiva oferta tur铆stica.

Tal com ha assegurat el diputat provincial de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, “des de la Diputaci贸 de Castell贸 treballem per convertir el sector agroalimentari i el tur铆stic en generadors de riquesa i oportunitats de present i futur per a la nostra terra. Este tipus de jornades en les quals participen m茅s d’un municipi es converteixen en un reclam tur铆stic de primer ordre perqu猫 els visitants puguen rec贸rrer el nostre territori i con猫ixer no solament la nostra gastronomia, sin贸 que la gastronomia es converteix en el revulsiu que porta a descobrir molt m茅s del patrimoni cultural i natural del nostre territori”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.