fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 impulsa les VII Jornades Gastron貌miques de la T貌fona del 13 de gener a l’11 de mar莽 en l’Alt Maestrat

La Diputaci贸 impulsa les VII Jornades Gastron貌miques de la T貌fona del 13 de gener a l’11 de mar莽 en l’Alt Maestrat

Un total de set restaurants de tres municipis de l’Alt Maestrat participen en estes jornades que atreuen un impacte de 100.000鈧.

La Diputaci贸 de Castell贸 impulsa la celebraci贸 de les VII jornades Gastron貌miques de la T貌fona com a esdeveniment dinamitzador del turisme d’interior amb previsions molt positives per a les pr貌ximes setmanes. I 茅s que les jornades tindran lloc durant els caps de setmana entre el 13 de gener i l’11 de mar莽 en un total de set restaurants de tres municipis de la comarca de l麓Alt Maestrat (Benassal, Cat铆 i Culla). La coincid猫ncia amb Sant Antoni en estos primers caps de setmana far脿 que siguen encara m茅s els visitants que es decidisquen a con茅ixer de prop estos pobles amb el ‘ganxo tur铆stic’ de les jornades gastron貌miques.

Aix铆 ho ha explicat el vicepresident provincial de Turisme, Andr茅s Mart铆nez. “Estes jornades gastron貌miques s贸n ja una cita consolidada, una oferta tur铆stica important per a esta zona de l’interior en una 猫poca de l’any en qu猫 ajuda a desestacionalitzar l’activitat de restaurants, hotels i establiments dels pobles”.

En este sentit, Mart铆nez ha explicat que “a m茅s, la coincid猫ncia amb les festes de Sant Antoni propiciar脿 que siguen encara m茅s visitants els que es decidisquen a gaudir d’esta completa oferta tur铆stica, una oportunitat excel路lent per con猫ixer estos preciosos municipis de l’interior de la prov铆ncia i la seua atractiva oferta tur铆stica, cultural i gastron貌mica”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.