Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació impulsa les VII Jornades Gastronòmiques de la Tòfona del 13 de gener a l’11 de març en l’Alt Maestrat

La Diputació impulsa les VII Jornades Gastronòmiques de la Tòfona del 13 de gener a l’11 de març en l’Alt Maestrat

Un total de set restaurants de tres municipis de l’Alt Maestrat participen en estes jornades que atreuen un impacte de 100.000€.

La Diputació de Castelló impulsa la celebració de les VII jornades Gastronòmiques de la Tòfona com a esdeveniment dinamitzador del turisme d’interior amb previsions molt positives per a les pròximes setmanes. I és que les jornades tindran lloc durant els caps de setmana entre el 13 de gener i l’11 de març en un total de set restaurants de tres municipis de la comarca de l´Alt Maestrat (Benassal, Catí i Culla). La coincidència amb Sant Antoni en estos primers caps de setmana farà que siguen encara més els visitants que es decidisquen a conéixer de prop estos pobles amb el ‘ganxo turístic’ de les jornades gastronòmiques.

Així ho ha explicat el vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez. “Estes jornades gastronòmiques són ja una cita consolidada, una oferta turística important per a esta zona de l’interior en una època de l’any en què ajuda a desestacionalitzar l’activitat de restaurants, hotels i establiments dels pobles”.

En este sentit, Martínez ha explicat que “a més, la coincidència amb les festes de Sant Antoni propiciarà que siguen encara més visitants els que es decidisquen a gaudir d’esta completa oferta turística, una oportunitat excel·lent per conèixer estos preciosos municipis de l’interior de la província i la seua atractiva oferta turística, cultural i gastronòmica”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.