fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 recolza amb Castell贸 Ruta de Sabor la jornada ‘8 plats 8 xefs’ que resumeix la gastronomia provincial

La Diputaci贸 recolza amb Castell贸 Ruta de Sabor la jornada ‘8 plats 8 xefs’ que resumeix la gastronomia provincial

Sogorb acollir脿 la segona edici贸 d’aquesta trobada que en 2015 va rebre m茅s de 2.000 sol路licituds d’assist猫ncia a Moncofa.

La Diputaci贸 de Castell贸 recolzar脿 amb la marca de productes aut貌ctons Castell贸 Ruta de Sabor la celebraci贸 de la jornada ‘8 plats, 8 xefs’ que resumeix en vuit plats tradicionals elaborats per vuit prestigiosos xefs castellonencs la gastronomia de les vuit comarques castellonenques. Aix铆, la segona edici贸 d’aquesta trobada gastron貌mica tindr脿 lloc a Sogorb despr茅s de l’important 猫xit recaptat per la primera edici贸 que en 2015 va rebre m茅s de 2.000 peticions per a assistir a l’esdeveniment a Moncofa.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha participat aquest mat铆 en una reuni贸 de coordinaci贸 amb David Remolar, membre de l’organitzaci贸 de la jornada i que, a m茅s, exercir脿 de sumiller. “El n煤mero vuit apareix per ser les vuit comarques de la prov铆ncia de Castell贸, i l’esdeveniment s’ha creat amb la intenci贸 de ser itinerant, realitzant-se en totes les comarques de Castell贸, sempre mantenint l’ess猫ncia del n煤mero vuit per a representar la gastronomia de cadascuna d’elles. Estem molt satisfet perqu猫 els organitzadors han aconseguit el repte que els productes de totes les comarques estiguen representats en mans dels nostres millors xefs”.

Aquesta cita gastron貌mica comptar脿 amb la participaci贸 de: Asier Pomeres (El Basc, Vila-real), Modest Fabregat (Arbequina, Castell贸), Carlos Guti茅rrez (Casa Roque, Morella), Balbina Cano (Casa Rabitas, Nules), Fernando Molina (La Cuina de Fernando, Castell贸), Javier Sim贸n (Hotel Martin L’Hum脿, Sogorb), Emilio Miralles (Al d’Emilio, Vila-real), Jos茅 Manuel Mart铆 (M谩rmara, Moncofa) i la col路laboraci贸 especial d’Evarist Miralles (El Bollit, d’Oliva) com a xef convidat.

En principi la din脿mica de funcionament de la jornada ser脿 la mateixa, 茅s a dir, els vuit xefs de la nostra prov铆ncia preparen un sopar en la qual cadascun d’ells va a elaborar un plat, alhora que un xef de fora de la prov铆ncia va preparar el plat de benvinguda, tots ells elaborats amb productes de la nostra prov铆ncia. De la mateixa manera, els vins tamb茅 seran de cellers pertanyents a la IGP Vins de Castell贸.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.