fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 renova la web de Castell贸 Ruta de Sabor com a plataforma de visibilitat i venda dels productes de Castell贸

La Diputaci贸 renova la web de Castell贸 Ruta de Sabor com a plataforma de visibilitat i venda dels productes de Castell贸

castellorutadesabor.com congrega tot el contingut sobre els productes vinculats al territori provincial i facilita la seua compra.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha renovat i ampliat la p脿gina web de la marca de productes aut貌ctons Castell贸 Ruta de Sabor com a gran plataforma online que impulse la visibilitat i venda d’aquests productes elaborats en la prov铆ncia. Al costat d’una explicaci贸 de la iniciativa, i del territori provincial vinculat a aqueixos productes, la web www.castellorutadesabor.com ofereix a l’usuari tota la informaci贸 i acc茅s directe a cadascun dels productors i dels punts de venda de la marca per a facilitar la seua adquisici贸.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha explicat que 鈥渉em modernitzat aquest portal web amb tal de poder aprofitar tots els avantatges que les Noves Tecnologies ofereixen de cara a ajudar als productors de la prov铆ncia a vendre m茅s, a millorar el posicionament de la gastronomia de Castell贸 i a contribuir a posicionar la prov铆ncia com el que 茅s, el millor rebost d’Espanya. Creiem en les possibilitats que tenen els productes de Castell贸 a generar noves i millors oportunitats econ貌miques per als pobles, i anem a impulsar totes i cadascuna d’aqueixes virtuts i oportunitats鈥.

脡s especialment significativa l’engegada d’aquesta renovaci贸 de la web precisament en aquest per铆ode nadalenc en el qual les vendes dels productes augmenten considerablement, la qual cosa ajudar脿 al fet que l’efecte de la seua engegada siga encara m茅s positiu per a la venda de productes.

Dos perfils complementaris: costa/interior
La recentment estrenada nova versi贸 de la p脿gina web destaca entre els seus continguts un dels contrastos m茅s avantatjosos de la prov铆ncia de Castell贸 com a productora agroaliment脿ria: la seua dualitat costa i interior, que tamb茅 es trasllada a la seua gastronomia. A trav茅s de diferents imatges simb貌liques dels dos entorns, el de l’interior i el del litoral, es mostra un recorregut a l’usuari per la prov铆ncia.

Aquesta dualitat tamb茅 es percep en l’apartat de ‘receptes’, on l’usuari pot aprendre a cuinar plats elaborats amb els productes de Castell贸 Ruta de Sabor, 鈥渦na forma de demostrar les virtuts gastron貌miques dels nostres productes en les seues diferents aplicacions鈥, ha assenyalat el diputat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.