Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La II Ruta Fallera de la Tapa de la Vall d’Uixó ofereix tapa i beguda per 2,50 euros

La II Ruta Fallera de la Tapa de la Vall d’Uixó ofereix tapa i beguda per 2,50 euros

17 bars i restaurants participen en esta iniciativa de l’Ajuntament i de Junta Local Fallera per a potenciar el sector hostaler.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i la Junta Local Fallera han presentat la II Ruta Fallera de la Tapa, en la qual participen 17 bars i restaurants fins al 19 de març, que oferiran una tapa i una beguda per 2,50 euros. El regidor de Promoció Econòmica, Jorge García, ha assenyalat que l’objectiu d’esta iniciativa és “aprofitar les festes per a donar-los un contingut gastronòmic i promocionar i potenciar el nostre sector hostelero”.

Durant esta campanya els clients podran degustar una tapa i una beguda (canya, cinquè, copa de vi o refresc) per 2,50 euros en l’horari habitual d’obertura dels locals participants, excepte els divendres i dissabtes que serà fins a les 19.00 hores. A més podran votar la millor tapa, ja que els premis es lliuraran a la seua finalització.

Les persones que completen el passaport que es pot arreplegar en tots els bars i restaurants participants optaran al sorteig de diversos premis. Per a açò “han d’aconseguir el segell de sis locals participants”, tal com ha explicat García, qui ha remarcat que amb este tipus de projectes “estem al costat de les Falles i del comerç i l’hostaleria local”.

En este sentit, ha afirmat que la Ruta Fallera de la Tapa “dinamitza econòmicament i culturalment la nostra ciutat” perquè “aprofita la presència dels monuments fallers en el carrer i la programació de la Junta Local Fallera i de les set comissions perquè els vallers i valleres i els visitants isquen a prendre alguna cosa, consumen i generen benefici”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.