fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Magdalena 2016 amplia l’oferta gastronòmica i d’artesania per a portar la festa a més barris

La Magdalena 2016 amplia l’oferta gastronòmica i d’artesania per a portar la festa a més barris

La regidora de Festes, Sara Usó, confia que aquesta oferta “més variada i completa atraga a més visitants i més turistes”.

La Magdalena 2016 comptarà amb una oferta de gastronomia i d’artesania més variada i completa respecte a edicions anteriors, que portarà les festes a més punts de la ciutat. La regidora de Festes, Sara Usó, ha explicat que “pretenem que la Magdalena estiga present en més espais urbans, en més barris i, amb açò, que siguen unes festes encara més participatives i més populars”.

El Patronat de Festes i la Junta de Festes han donat a conèixer la relació d’emplaçaments de dotze dels grans esdeveniments gastronòmics i d’artesania que se celebraran aquesta Magdalena. Així, l’esplanada del Palau de la Festa acollirà el Mercat de la Natura, amb llocs d’artesania i gastronomia, emplaçat en edicions anteriors en el parc de l’Auditori i Palau de Congressos; el Mesó del Vi, amb oferta exclusiva de vins de la província, es traslladarà enguany a Rafalafena; el Mesó de la Magdalena es manté en la plaça d’Espanya; la Fira de la Cervesa Artesanal s’instal·larà en la plaça Bisbe Pont i Gol; el bulevard Blasco Ibáñez albergarà un segon Mesó de la Tapa i la Cervesa; el Mercat Gastronòmic se situarà en la plaça Santa Clara i la Carpa de la Cervesa anirà a l’antic Recinte de Fires i Mercats.

Entre les novetats d’enguany, s’instal·larà una GastroFeria en la plaça de la Pau i un Magdalena Streetfood Experience en la plaça Columbretes, amb gastronomia a bord dels populars foodtrucks. El parc de l’Auditori albergarà la fira de venda ambulant que l’any passat es va emplaçar en l’antic Recinte de Fires i Mercats. A més, també haurà llocs d’artesans en el Parc Ribalta, on s’organitzarà un any més la Fira del Bou en els voltants de la plaça de bous.

Usó ha expressat la seua confiança en què “tota aquesta oferta supose un atractiu més per a visitar les nostres festes fundacionals i atraure un major nombre de turistes i visitants a la Magdalena”. La regidora de Festes ha recordat que “la Magdalena suposa un motor de dinamisme econòmic per a la ciutat i confiem que aquesta varietat i diversitat ajude a donar-li un nou impuls”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.