fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La marca “Coents de Borriana” participa per primera vegada en la Gastrónoma 2016 de la Fira de València

La marca “Coents de Borriana” participa per primera vegada en la Gastrónoma 2016 de la Fira de València

Les regidories de Comerç i Turisme presenten junt als gestors de la marca borrianenca l’estand que aquest cap de setmana exposarà la recentment nomenada marca CV amb la qual s’ha distingit al producte.

Les regidories de Comerç i Turisme han presentat al costat dels representants de la marca certificada “Coents de Borriana” la participació que aquest cap de setmana els portarà fins a la Fira de València on durant tres jornades mostraran el seu producte dins de la celebració de la trobada anual “Gastrónoma 2016”. Tal com ha manifestat la regidora de Comerç, Inma Carda, “podem gairebé dir que la participació en la fira Gastrónoma 2016 és el colofó al treball que durant els últims mesos ens ha portat a rebre la denominació de producte de qualitat CV pels “coents” de la nostra ciutat, i que per tant, anem molt il·lusionats a la Fira de València per seguir ampliant la difusió d’un dels nostres productes més típics però per a alguns encara desconegut”.

Per la seva banda, el regidor de Turisme, Santi Zorío, que també ha estat un dels impulsors de la concessió de la marca de qualitat CV pels “coents”, ha volgut recordar que “en a penes una setmana arribaran unes jornades gastronòmiques a la nostra ciutat que tindran al “coent” com a absolut protagonista, ja que servirà com a base per a l’elaboració de tot tipus de plats que presentaran fins a sis restaurants de la nostra ciutat”.

Els fins a quatre representants dels diferents establiments que elaboren “coents” a la ciutat i que s’han unit al voltant de la marca “Coents de Borriana”, s’han mostrat molt il·lusionats amb la participació en la Gastrónoma 2016. Un dels seus portaveus, Vicent Vilar, ha especificat que “el diumenge serà el dia en què realitzarem la nostra particular “showcooking” en l’estand de Fira de València, i en ell comptarem amb la presència del professor de dret públic, politòleg, escriptor i amant dels “coents”, Vicent Franch que ens parlarà de la història, les peculiaritats i molts més secrets sobre el nostre producte”. També el representant Enrique Pons ha fet un petit repàs a la història de el “coent” explicant que “precisament aquest cap de setmana podrem conèixer perquè és un producte tan especial, d’on i perquè sorgeix a Borriana o quins són alguns dels ingredients que li donen aquest sabor tan especial”.

Finalment, l’últim dels representants de la marca, Joan Manuel Gil ha avançat que “repartirem infinitat de “coents” durant tot el cap de setmana, ja que creiem que la millor forma de donar a conèixer el nostre producte és que les milers de persones que passaran per la Fira de València, ho proven directament”. Els fins a set establiments que s’han unit per crear la marca “Coents de Borriana” i que són les carnisseries Carmen, Manoli, Teresa, la Boutique de la Carn, Cal Picú, Cati i La Cabanenca, estaran aquest cap de setmana en Gastrónoma 2016 “amb tota la il·lusió de saber que tan sols estem en l’inici del camí que esperem que en uns anys haja donat a conèixer el nostre producte a milers de persones, i així que repercutisca en l’economia de Borriana, en la seva imatge i en el coneixement de la nostra ciutat i les seves excel·lències culinàries”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.