fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Ruta de la Tapa arriba als 100.000 euros d’impacte econ貌mic directe per als establiments de Borriana

La Ruta de la Tapa arriba als 100.000 euros d’impacte econ貌mic directe per als establiments de Borriana

El total de tapes servides pels 29 establiments participants supera per primera vegada les 40.000 racions el que situa la mitjana en 1.380 per cada establiment de restauraci贸.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Borriana, junt a l’oficina TouristInfo de la ciutat, han realitzat l’an脿lisi de la setena edici贸 de la Ruta de la Tapa, despr茅s que el certamen es tancara el passat 29 de maig mantenint l’猫xit tant de participaci贸 com d’innovaci贸 en les receptes elaborades pels restaurants participants. Les dades aportades pels serveis tur铆stics municipals situen l’impacte econ貌mic directe per damunt dels 100.000 euros, el que denota el creixement constant de les xifres de guanys per part dels establiments, a la vegada que marca la fidelitzaci贸 de molts dels clients que han decidit participar en esta setena edici贸, tant degustant les receptes com prenent part de les votacions que serveixen per a triar les millors tapes del certamen.

Tal i com ha explicat el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Borriana, Santiago Zor铆o, ni tan sols la coincid猫ncia de dates amb d’altres esdeveniments de caracter铆stiques similars a les poblacions ve茂nes han fet que la participaci贸 i l’impacte econ貌mic baixaren respecte a edicions anteriors: 鈥渆nguany hi havia v脿ries circumst脿ncies que podien fer-nos pensar que la participaci贸 baixaria. Tot i que alguns van criticar les novetats que vam intentar aportar a la Ruta, els resultats demostren el treball constant i ben executat dels treballadors del departament de Turisme, i com d’atractiva 茅s la Ruta per als ve茂ns i ve茂nes de Borriana鈥. Zor铆o tamb茅 ha volgut agrair 鈥渆l treball i la dedicaci贸 dels professionals del sector de la restauraci贸 de Borriana. Des del dia de la presentaci贸 on ja vam poder gaudir de les presentacions en directe d’algunes de les tapes, tots han treballat per poder aconseguir que aquesta setena edici贸 haja estat un 猫xit鈥.

El detall de les xifres aportades pels mateixos restaurants una vegada es va tancar el mes programat per a la Ruta de la Tapa, denoten el creixement continu d’una iniciativa que este any ha arribat per primera vegada a les 40.024 tapes servides pels establiments participants. Aix铆, es pot calcular que l’impacte econ貌mic directe nom茅s pels ingressos de les tapes i les begudes consumides se situa en 100.060 euros, uns mil euros m茅s que en l’edici贸 de 2015. Els mateixos restauradors i els treballadors del departament de turisme insisteixen en destacar que 鈥渘i l’oratge viscut durant diversos caps de setmana, ni la suposada compet猫ncia d’altres Rutes similars han fet que les xifres de participaci贸 baixen, el que vol dir que la tend猫ncia continua sent positiva i creixent, el que anima a que el proper any siguen encara m茅s els establiments que es decidixquen a participar en la que ja ser脿 la vuitena edici贸 del certamen鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.