Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Ruta de la Tapa torna a batre rècords i aconsegueix els 131.000 euros d’impacte econòmic a Borriana

La Ruta de la Tapa torna a batre rècords i aconsegueix els 131.000 euros d’impacte econòmic a Borriana

Els 42 restaurants participants en la vuitena edició del certamen gastronòmic han servit un total de 43.731 tapes, 3.700 més que el passat any.

La Ruta de la Tapa de Borriana no para de créixer any rere any, i una vegada més, en la vuitena edició celebrada el passat mes en la ciutat de Borriana, s’han tornat a batre tots els rècords tant de participació de restaurants, com de nombre de tapes servides i d’impacte econòmic directe i indirecte per a la ciutat. Avui mateix, la regidoria de Turisme ha celebrat el sorteig pel qual les persones que van realitzar les seues votacions a les millors tapes tant a través del “passaport” editat per a la Ruta com utilitzant l’APP municipal, optaven a una estada de cap de setmana en el Gran Hotel Peníscola i a un curs complet de vela en Les Escoles de la Mar situades en el Port de Borriana. Així, el regidor de l’àrea, Santiago Zorío ha informat personalment a José Carlos López Olivera de ser el guanyador de l’estada en el Gran Hotel, mentre que Manolo Gil Conde ha sigut agraciat amb el curs de vela.

A més, des de l’Oficina de Turisme s’ha informat que la setmana vinent es coneixeran els tres restaurants guanyadors de la vuitena edició de la Ruta de la Tapa de Borriana, encara que ja ha volgut avançar les principals xifres aconseguides en esta última edició. Segons ha destacat l’edil de Turisme, “una vegada més el treball realitzat prèviament en l’organització del certamen ja ens va permetre superar la xifra rècord que fins ara teníem de restaurants participants, situant-la en 42, i després de l’anàlisi posterior, hem comprovat com també el nombre de tapes servides ha superat les 43.700 racions, per la qual cosa estem molt satisfets del seu funcionament”. A més, també s’han fet públiques les dades d’impacte econòmic que la Ruta de la Tapa suposa pels restauradors de la capital de la Plana Baixa. Així, l’impacte econòmic directe per la venda de tapes ha aconseguit la xifra rècord de 131.193 euros, la qual cosa supera en més de 30.000 euros la xifra total del passat any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.