fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda fomenta el consum de la taronja valenciana entre els veïns

L’Ajuntament d’Onda fomenta el consum de la taronja valenciana entre els veïns

El consistori se suma a la campanya de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador i reparteix cartelleria pels bars i comerços d’Onda.

L’Ajuntament d’Onda ha repartit cartelleria pels bars, comerços i grans superfícies del municipi amb l’objectiu de fomentar el consum de taronges de proximitat. Sota el lema “Mengem taronja valenciana” es vol posar en valor el producte de quilòmetre zero, mostrant els seus beneficis.

La campanya, promoguda per la Plataforma per la Dignitat del Llaurador, mostra al consumidor que entre els beneficis de la taronja valenciana es troben: ser sana, estar lliure de plagues i ser l’única que compleix amb les normatives europees de productes fito-sanitaris. La regidora de l’Àrea de Promoció econòmica, María Baila, ha assenyalat el gran impacte econòmic d’esta mena de campanyes i assegura que “la taronja valenciana és un dels motors de la nostra província i hem de posar-la en valor”.

Balla va representar a l’Ajuntament d’Onda en l’acte de presentació de la campanya a la qual també van acudir representants dels ajuntaments de Nules, Moncofa, La Vilavella, Artana, Borriana, Almassora, Betxí i La Vall d’Uixó; així com de la Cooperativa Nulexport i de FEPAC-ASAJA.

Balla assenyala que és important que no s’apague la veu de tota la gent que forma part de la cadena de la taronja. “Hem de treballar junts per a recordar al consumidor que la seua decisió de comprar taronja valenciana va més enllà del mer acte de comprar i que fent-ho estarà donant suport a tot el sector citrícola de la província”, apunta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.