fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’avellana a la dieta i una ruta pel paisatge d’avellaners este dissabte a Benassal

L’avellana a la dieta i una ruta pel paisatge d’avellaners este dissabte a Benassal

Benassal es troba submergida en les celebracions del mes de l’Avellana. Per això, demà dissabte 19 d’octubre es duran a terme diverses activitats amb este fruit sec com a protagonista.

A les 11h començarà en l’Oficina de Turisme de la Mola una ruta guiada pel paisatge dels avellaners organitzada per Itinerantur. I a la vesprada, la dietista-nutricionista Paula Miralles parlarà des de les 18h en el Forn de Dalt sobre el paper de l’avellana en la dieta, així com realitats i mites sobre el fruit sec.

A més, durant tot el cap de setmana es poden provar menús elaborats amb l’avellana com a eix central en el Restaurant La Castellana, el Restaurant Novella i els bars La Cooperativa i el Nostre Bar. Al seu torn, es poden adquirir productes amb avellana en diversos establiments com la Pastisseria Moliner, la Panaderia Pedro Monfort, la Panaderia-Pizzeria El Maset, la Pastisseria Bellés, la Carnisseria Cal Bort, la Carnisseria Celesmilla i Formatges El Poble de Benassal.

D’altra banda, a l’Oficina de Turisme de l’edifici de la Mola es pot visitar l’exposició “L’Avellana: fruit de tardor” en l’horari habitual d’obertura.

Així mateix, continuant amb les activitats programades, el diumenge 27 d’octubre a les 12h en els Porxos de la Mola es duran a terme diferents treballs manuals per a xiquets i xiquetes. El dissabte 2 de novembre a les 12h es realitzarà una visita guiada a un bancal d’avellaners i el diumenge 3 se celebrarà el concurs de relats “L’Avellana és protagonista” en el qual participaran els xiquets i xiquetes del CEIP Alcalde Fabregat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.