fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les Jornades del Polp diversifiquen l’oferta gastronòmica de Benicarló i es concentraran en bars i restaurants

Les Jornades del Polp diversifiquen l’oferta gastronòmica de Benicarló i es concentraran en bars i restaurants

Hi participaran 16 locals que oferiran tres propostes gastronòmiques diferents: tapes, menús de pinxos menús degustació. Les jornades començaran el 18 de setembre i s’allargaran fins a l’1 de novembre.

Les regidores de Turisme, Isabel Cardona, i d’Agricultura, Inma Díaz, juntament amb el representant de l’associació Restauració Benicarló, Anay Bueno, han presentat l’edició més especial de les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja. Unes Jornades que prioritzaran la seguretat per damunt de tot i que se centraran exclusivament en les diferents propostes gastronòmiques que oferiran en els seus locals els 16 bars i cafeteries que hi participen.

«Les circumstàncies —ha dit la regidora de Turisme— ens obliguen a fer unes Jornades diferents, sense actes públics com les degustacions o els showcookings, però no per això hem volgut renunciar a posar en valor i donar a conéixer la nostra riquesa gastronòmica i marinera». «És per això —ha afegit la regidora— que hem optat per prolongar les Jornades [que començaran el 18 de setembre i finalitzaran l’1 de novembre] i per diversificar l’oferta gastronòmica». «Tot, amb la voluntat decidida d’apostar per la promoció gastronòmica de la nostra ciutat, pels restauradors i pels productes de proximitat i de primeríssima qualitat que tenim a Benicarló», ha remarcat Isabel Cardona.

És per això que enguany hi haurà tres possibilitats de degustar el polp i el peix de llotja: en forma de tapes (a 4,5 euros cadascuna), en forma de menús de pinxos (amb un total de 4 pinxos per 15 euros) o en forma de menús degustació (amb una oferta que oscil·la entre els 25 i 45 euros, depenent del restaurant).

Anay Bueno, en nom de l’associació Restauració Benicarló, que aglutina tot el sector de la restauració de la ciutat, ha remarcat que «les Jornades suposaran un revulsiu per al sector» i ha mostrat el seu agraïments «a totes les persones que, a pesar de les restriccions i de la situació de pandèmia, continuen acudint als nostres bars i restaurants».

Bueno ha recordat que la Regidoria de Turisme ha preparat una sèrie de material promocional que es distribuirà entre els clients i que s’organitzaran sortejos a través de les xarxes socials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.