Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les XV Jornades de la Trufa de Morella continuen amb molta participació

Les XV Jornades de la Trufa de Morella continuen amb molta participació

Esta vesprada els restaurants El Faixero i Pizzeria Lola oferiran un maridatge de vi i cuina amb trufa.

Morella continua amb les XV Jornades de la Trufa que han omplit d’activitats gastronòmiques la ciutat. D’esta manera, esta vesprada els restaurants El Faixero i Pizzeria Lola oferiran un maridatge de vi i cuina amb la trufa com a element protagonista a la Llotja de l’ajuntament a les 20.00 hores. Així, estes jornades gastronòmiques s’allarguen fins a l’11 de març amb menús especials elaborats amb el diamant negre dels Ports, tallers i showcooking.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “en el que portem de Jornades de la Trufa, totes les activitats han sigut un èxit de participació en el que destaquen els showcooking”. A més, ha explicat que “cada any volem millorar i realitzar activitats atractives per a tots i totes i que reflectisquen la rica gastronomia que hi ha en esta zona”. Finalment, ha recordat que “ja no sols participen establiments de Morella, sinó que participen d’altres pobles de la comarca com Cinctorres i Vilafranca”.

Durant les XV Jornades de la Trufa es poden degustar els menús especials de Cardenal Ram, Casa Roque, Daluan, La Fonda Moreno, Marqués de Cruïlles, El Mesón del Pastor, Pizzeria Lola, Vinatea, El Faixero, l’Escudella i la Taverna del Forn. A més, entrant en la recta final d’estes, hi ha programades activitats com la d’esta vesprada de maridatge de vi i cuina, així com la setmana que ve l’últim showcooking, a càrrec del restaurant Daluan el divendres a les 20.00 hores i el taller de Productes de Morella el dissabte, 10 de març, a les 19.00 hores. Estes activitats també van acompanyades amb vins DO Terra Alta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.