Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Masterchef es converteix este dimarts en una gran plataforma per al turisme i la gastronomia de la província Castelló

Masterchef es converteix este dimarts en una gran plataforma per al turisme i la gastronomia de la província Castelló

La Diputació ha donat suport a l’enregistrament d’este programa líder per a ajudar a generar oportunitats entorn de la gastronomia.

El programa televisiu MasterChef es convertirà este pròxim dimarts, 2 d’abril, en una gran plataforma de promoció per al turisme i la gastronomia de Castelló. La Diputació ha donat suport a l’enregistrament a la província d’este programa líder per a ajudar a generar oportunitats entorn de la gastronomia i la posada en valor dels productes autòctons de Castelló Ruta de Sabor. Així, amb l’emissió d’este programa, la Diputació incorpora esta producció audiovisual seguida per milions de persones al seu treball i compromís per generar noves oportunitats als productors i la gastronomia castellonenca.

El president provincial, Javier Moliner, ha explicat que “després de molt de treball prompte podrem veure com els cuiners més seguits per televisió elaboraran les seues creacions amb el millor producte de la província i amb una estampa, la de Peníscola, que reforça la nostra imatge turística entre milions de persones. Serà una gran oportunitat per a explicar-li a tota Espanya que a Castelló tenim el millor rebost del mediterrani”.

En aqueix sentit, Moliner ha assegurat que “el compromís del Govern Provincial és el de continuar obrint portes als nostres productors, als nostres pobles amb la condició que la nostra destinació i la nostra gastronomia siguen cada vegada més coneguts i benvolguts per més persones. Amb això ajudem a generar noves oportunitats d’ocupació i econòmiques als nostres pobles, estant molt orgullosos de l’enorme qualitat que tenen els nostres productes”.

Cal tindre en compte que esta nova iniciativa de gravar un programa de Masterchef a la província de Castelló se suma a altres importants com l’aconseguida en fer del xef amb més estreles Michelín d’Espanya, Martín Berasategui, ambaixador de la marca Castelló Ruta de Sabor. Dues accions sens dubte estratègiques a l’hora de sumar visibilitat als productes de la província de Castelló com a productes de primera qualitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.