Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella inaugurarà les XV Jornades de la Trufa el divendres

Morella inaugurarà les XV Jornades de la Trufa el divendres

Tallers gastronòmics, showcooking i menús especials es podran gaudir fins a l’11 de març a Morella.

Morella està preparada per a acollir les XV Jornades de la Trufa. D’esta manera, estes jornades gastronòmiques s’allarguen des del divendres, 26 de gener, fins a l’11 de març on morellanes, morellans i visitants podran gaudir de menús especials cuinats amb trufa en els restaurants de la ciutat. A més, tallers, showcooking i degustacions són altres de les activitats que oferix la ciutat durant este temps.

La inauguració de les jornades donarà a conéixer els menús que han preparat el Cardenal Ram, Casa Roque, Daluan, La Fonda Moreno, Marqués de Cruïlles, El Mesón del Pastor, Pizzeria Lola, Vinatea, El Faixero, l’Escudella i la Taverna del Forn.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “les Jornades de la Trufa s’han convertit en dates assenyalades al calendari de Morella i la comarca per a promocionar este producte característic de la gastronomia de la zona”. A més, l’edil ha comentat que “s’hi han incorporat nous restaurants a estes jornades que compten amb la participació d’hostalers, no sols de Morella, sinó d’altres pobles com Cinctorres i Vilafranca per a compartir la gastronomia que tenim en comú”. Jorge ha comentat que “la trufa és un producte molt característic als ports, per la qual cosa, estes les Jornades de la Trufa suposen un atractiu més perquè els i les visitants puguen gaudir de la nostra ciutat”. Finalment, ha aprofitat “per a convidar a morellanes, morellans i visitants a gaudir dels menús especials i les activitats gastronòmiques que envolten estes jornades”.

Un dels principals atractius de les XV Jornades de la Trufa són els showcooking on es pot veure com realitzen els plats, així com degustar el producte. D’esta manera, el dia dos de febrer Casa Roque comença el primer d’aquests, seguit del restaurant Vinatea el dia nou. Al mes de març, el dia dos el realitzaran conjuntament el restaurant El Faixero i la Pizzeria Lola i finalment Daluan el nou de març.

Leave a Reply

Your email address will not be published.