fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella presenta la vuitena edici贸 de les seves jornades “Anem de Tapes”

Morella presenta la vuitena edici贸 de les seves jornades “Anem de Tapes”

“Anem de Tapes” 茅s una gran oportunitat per descobrir la gastronomia morellana a trav茅s de xicotets mossos, amb tapes en els set bars participants i men煤s de tapes en catorze restaurants.
Aquest any hi haur脿 una gran varietat en renovar-se les tapes i es sortejaran tres Regala Morella entre els participants de les jornades “Anem de Tapes”

Morella presenta avui la seva vuitena edici贸 de les jornades “Anem de Tapes”. Una cita consolidada on participen els bars i restaurants de la localitat, oferint els millors productes de la zona en xicotets mossos. Aquest any, en els set bars participants es podr脿 degustar una tapa, acompanyada d’una consumici贸, a un preu de tres euros, i en els catorze restaurants, hi haur脿 un men煤 elaborat a base de tapes. Entre tots els participants es sortejaran tres Regala Morella valorats en 50 euros cadascun. Cal destacar la gran varietat que hi haur脿 als bars, ja que les tapes s’aniran renovant fins al 31 de juliol, data de final d’aquesta vuitena edici贸.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, assenyala que “Anem de Tapes ja 茅s una cita fixa en el calendari gastron貌mic de la localitat i 茅s una bona promoci贸 de la nostra gastronomia, a trav茅s de les tapes dels bars i els men煤s dels restaurants鈥. A m茅s, afegeix que “aquestes jornades solen comptar amb una alta participaci贸, tant dels ve茂ns i ve茂nes com dels visitants, pel que s贸n un element de dinamitzaci贸 econ貌mica rellevant”. Finalment, ha animat a tots i totes a participar en aquesta vuitena edici贸 de “Anem de Tapes” i ha agra茂t “la feina i esfor莽 dels restauradors, que innoven per oferir la millor qualitat i originalitat en les seves creacions”.

Una de les novetats d’aquest any ser脿 que els bars aniran canviant les tapes que ofereixen durant el m茅s de mes i mig que duren les jornades. Aix铆, no hi haur脿 un Tapaport per encunyar les caselles de les tapes consumides, sin贸 que es donar脿 un tiquet per a un sorteig per cada tapa consumida. Els dies 29 de juny, 20 de juliol i 3 d’agost es sortejaran tres Regala Morella de 50 euros cadascun. El preu de la tapa m茅s beguda ser脿 de 3 euros i amb aquests canvis es pret茅n augmentar la qualitat i participaci贸 en les jornades de “Anem de Tapes”. Per la seva banda, els restaurants tornaran a oferir suculents men煤s degustaci贸 elaborats a base de tapes.

Els bars participants s贸n Casa Pere, Blasco, Prats, Qu猫 de Qu猫, Xuso, Fausto i Mas de Ferr茅 i els restaurants Prats, La Fonda, La Fonda Moreno, Marqu猫s de Cru茂lles, Casa Pere, Daluan, Vinatea, Mes贸n del Pastor, Mas de Ferr茅, Rey don Jaume, Pizzeria Lola, Cardenal Ram, El Faixero i Casa Roque. En la jornada d鈥檃vui, tots realitzaran una xicoteta mostra d鈥檈stes jornades, al fer una degustaci贸 de les tapes en la presentaci贸, que tindr脿 lloc a l鈥檃juntament.

La iniciativa del “Anem de Tapes” va n茅ixer l’any 2009 a Morella. La localitat dels Ports va ser una de les primeres de la prov铆ncia de Castell贸 en organitzar unes jornades d’aquest tipus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.