Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella presenta les XV Jornades de la Trufa

Morella presenta les XV Jornades de la Trufa

Les jornades comencen el 26 de gener i s’allarguen fins l’11 de març amb menús especials, showcookings i degustacions.

Morella ha presentat les XV Jornades de la Trufa on la ciutat concentra diferents activitats gastronòmiques al voltant del diamant negre dels Ports. Així, el regidor de Turisme, Jorge García, i la Presidenta d’Asetmico, Mari Carmen Escuder, han explicat les activitats i menús especials que tindran estes jornades, les quals s’inauguren el 26 de gener i s’allarguen fins a l’11 de març. Estes jornades inclouen en el seu calendari el cap de setmana gastro-literari Morella Negra com la Trufa els dies 23, 24 i 25 de febrer.

Jorge ha destacat que “es tracta d’unes jornades molt importants per ser un element característic de la gastronomia d’esta zona” a més, ha comentat que “els restauradors de la comarca preparen menús especials amb la trufa com a element principal dels plats durant el mes i mig que duren les jornades”. L’edil ha explicat que “enguany hi haurà diferents showcookings on el públic general podrà veure com es treballa amb el diamant negre dels Ports i provar els plats resultants”. D’altra banda, Mari Carmen, ha recalcat que també s’ofereixen altres activitats com degustacions i tallers amb productes de la zona com el taller d’olis d’oliveres mil·lenàries o el de productes de Morella”.

Les Jornades de la Trufa de Morella cada any tenen més participació dels restaurants locals i d’arreu de la comarca dels Ports. D’esta manera, en la XV edició participen un total d’11 restaurants, dels quals vuit són de la ciutat i tres són de la resta dels Ports. D’esta manera, Morella comptarà amb activitats gastronòmiques al voltant de la trufa negra durant els caps de setmana de febrer i març.

Leave a Reply

Your email address will not be published.