fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules aposta per dues noves programacions gastronòmiques a l’abril per al “Cap de setmana al mercat”

Nules aposta per dues noves programacions gastronòmiques a l’abril per al “Cap de setmana al mercat”

Tindran lloc el dissabte 9 d’abril i el cap de setmana del 15, 16 i 17 del mateix mes.

L’Ajuntament de Nules, a través de la Regidoria de Comerç i Desenvolupament Local, gestionada pel regidor César Estañol, ha presentat aquest divendres en roda de premsa les dues noves ofertes del ‘Cap de setmana al mercat ‘, que tindran lloc el dissabte 9 d’abril i el cap de setmana del 15, 16 i 17 d’abril. “Dues edicions més que ens donen més qualitat al municipi de Nules”, en paraules de l’alcalde de la localitat, David García.

Per la seua banda, Estañol ha insistit en l’aposta per “dinamitzar el comerç i l’economia local, una tasca complexa que estem aconseguint entre tots, i a la qual dediquem un major esforç dins del Mercat Municipal”. Així, després del primer cicle desenvolupat en aquest espai emblemàtic des de febrer fins a mitjan març, hi ha diferents empreses que actualment estan demanant una major participació, de manera que des de la regidoria s’està plantejant la possibilitat d’obrir de dimecres a diumenge.

En aquest cas, “tindran prioritat els mercaders de les casetes del mercat, i cadascun podrà triar l’horari que més s’ajuste a la seua oferta”.

Programació gastronòmica

La primera d’aquestes dues noves ofertes estarà organitzada per Educachef, on Cristina Cantavella oferirà el dissabte 9 d’abril un conjunt d’activitats gastronòmiques per als més menuts de la casa. Així, tal com ha destacat, “portarem el mercat als xiquets, que són els que compraran en un futur, i els mostrarem l’accessibilitat d’aquests espais i com d’assequibles que resulten”.

Així, aquest dissabte se’ls mostrarà quins productes poden comprar al mercat local i com cuinar-los. I és que s’habilitaran diferents espais, amb cuines habilitades per a cuinar diferents plats, en els quals faran servir els productes comprats en el mateix espai. “Una cosa que els mostrarà que no només tenim les grans superfícies”, en paraules de Cantavella. Una activitat divertida i formativa amb productes sans, amb la qual continuarà dinamitzant el mercat local durant tot el matí d’aquest dissabte.

D’altra banda, el cap de setmana del 15 al 17 d’abril, Nules aposta per artistes i grups locals amb pop, rock, rumbes, música de cantautor i discomòbil. Tal com han explicat des Fatory Events, amb Juan Manuel García Valls i Antonio Tarrega Moreno, oferiran aquests dies l’oferta transportada des dels Estats Units ‘food and street art’. Un concepte de gastronomia adaptat als nostres dies per part d’aquesta empresa dedicada a l’hostaleria, i que aquesta vegada oferirà animació infantil i música de qualitat fusionant diferents estils, a més de diferents tipus d’activitats.

Aquest esdeveniment està dissenyat per a grups d’amics, parelles, famílies i tota persona interessada, raó per la qual s’espera que tinga repercussió no només entre la gent de Nules, sinó que vinga també gent d’altres localitats.

Hi haurà huit ‘gastronetes’ diferents, amb menjar ràpid i de qualitat, elaborat amb gust per part d’hostalers vinguts de València, Alacant, Tarragona i Girona, i cadascun d’ells oferirà un estil diferent. A més, per als més menuts hi haurà, des de les 11 fins a les 20 hores, castells unflables amb monitors, mentre que els més grans tindran degustacions, tasts de gintònics, de vi de Castelló i concursos de frankfurts, entre altres ofertes.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.