Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules celebra la II trobada gastronòmica i intercultural

Nules celebra la II trobada gastronòmica i intercultural

Els visitants a la II Trobada-Intercanvi Gastronòmic i Intercultural han pogut degustar plats típics de set països com ara el Marroc, Pakistan, Algèria, Veneçuela, Argentina, Romania i Espanya representada per l’Associació de Amas de Casa de Nules i Ashonul. A més, el més xicotets també han gaudit en esta jornada d’un conta contes basats en el valor de la diversitat i en el paper que juga la Policia Local interpretat per la seua autora Laura Pantaleón.

Amb este acte es tanca la II Setmana de la Seguretat i Policia Local de Nules en què han tingut lloc diferents activitats, així els xiquets i les xiquetes han pogut gaudir d’un parc d’educació viària instal·lat a la plaça Major i dels tallers en els quals han confeccionat senyals de trànsit en paper. També s’ha presentat públicament el Programa Minipolicia i Educació Viària per al curs 2017/2018.

A més, s’ha impartit una xarrada als llauradors per a donar a conéixer la Unitat Rural i Ecològica (URE) de la Policia Local de Nules.

Per altra banda, les activitats han estat dirigides a l’alumnat de Secundària de l’IES Gilabert de Centelles amb la xarrada sobre “La seguretat en carreteres per a ciclistes” i amb la col·locació d’un estand informatiu sobre la Policia Local a l’institut. També s’ha fet un reconeixement al voluntariat de Protecció Civil Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.