fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules celebra la II trobada gastron貌mica i intercultural

Nules celebra la II trobada gastron貌mica i intercultural

Els visitants a la II Trobada-Intercanvi Gastron貌mic i Intercultural han pogut degustar plats t铆pics de set pa茂sos com ara el Marroc, Pakistan, Alg猫ria, Vene莽uela, Argentina, Romania i Espanya representada per l’Associaci贸 de Amas de Casa de Nules i Ashonul. A m茅s, el m茅s xicotets tamb茅 han gaudit en esta jornada d’un conta contes basats en el valor de la diversitat i en el paper que juga la Policia Local interpretat per la seua autora Laura Pantale贸n.

Amb este acte es tanca la II Setmana de la Seguretat i Policia Local de Nules en qu猫 han tingut lloc diferents activitats, aix铆 els xiquets i les xiquetes han pogut gaudir d’un parc d’educaci贸 vi脿ria instal路lat a la pla莽a Major i dels tallers en els quals han confeccionat senyals de tr脿nsit en paper. Tamb茅 s’ha presentat p煤blicament el Programa Minipolicia i Educaci贸 Vi脿ria per al curs 2017/2018.

A m茅s, s’ha impartit una xarrada als llauradors per a donar a con茅ixer la Unitat Rural i Ecol貌gica (URE) de la Policia Local de Nules.

Per altra banda, les activitats han estat dirigides a l’alumnat de Secund脿ria de l’IES Gilabert de Centelles amb la xarrada sobre “La seguretat en carreteres per a ciclistes” i amb la col路locaci贸 d’un estand informatiu sobre la Policia Local a l’institut. Tamb茅 s’ha fet un reconeixement al voluntariat de Protecci贸 Civil Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.