Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules prepara la VII ruta “Nules de tapa en tapa”

Nules prepara la VII ruta “Nules de tapa en tapa”

Els establiments interessats poden inscriure-s’hi fins al pròxim 28 de març.

Un any més l’Ajuntament de Nules organitza la ruta “Nules de tapa en tapa” que en esta setena edició tindrà lloc els caps de setmana del 4 al 27 de maig, “ens hem reunit amb els establiments hostalers i hem acordat les dates i altres aspectes relacionats amb l’organització d’este esdeveniment amb el qual promocionem la nostra gastronomia i que té molta participació”, comenta la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

Els establiments interessats a participar-hi poden presentar la sol·licitud corresponent al registre d’entrada de l’Ajuntament fins al pròxim 28 de març i rebre informació a la Tourist Info Nules. Així doncs, la VII Ruta “Nules de tapa en tapa” guardonarà les tres millors tapes que seran votades pels clients.

De fet, entre els requisits acordats cada establiment participant podrà establir el seu horari sempre que estiga comprés entre les 12.00 a 15.00 hores i les 19.00 a 23.00 hores; la tapa oferida haurà de ser sempre la que figure en el formulari d’inscripció; i el preu de la tapa i beguda serà de tres euros.

Al llarg d’estos dies els clients tindran a la seua disposició passaports en els quals podran segellar les consumicions per a poder optar després als premis que es donaran.

Cal destacar que la passada edició de la ruta “Nules de tapa en tapa” va tindre la participació de 29 locals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.