La Consellería d'Agricultura i Medi ambient concedeix la denominació especial per el coent per ser un producte amb valors peculiars de tipus qualitati...
Benicarló es bolca en les VIII Jornades del Polp a Caduf
Avui dijous comencen les Jornades del Polp a Caduf de Benicarló amb les Jornades del Pinxo, que enguany compten amb la participació de 14 bars i resta...
Es presenten les VI Jornades de Cuina del Ranxo Mariner
Entre el 16 de setembre i el 12 d’octubre nou restaurants de Vinaròs oferiran menús especials i també s’ha organitzat una visita guiada al Port i al M...
Rafel lo Cristalero guanya l’última edició del Tapa Tour del Llagostí a Vinaròs
La tapa guanyadora es podrà degustar de nou el 26 de setembre, coincidint amb el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs.
El I Mercat Gastronòmic d’Almassora potenciarà la taronja i l’arròs en unes jornades de suport a l’hostaleria local
El cicle, previst per a novembre, inclou demostracions de cuina en directe.
Les III Jornades del Llagostí a Borriana tornen a superar l’èxit de les edicions anteriors
Aquest any el certamen culinari s'ha allargat durant tot un mes i s'ha duplicat tant el nombre de menús servits com l'impacte econòmic directe per als...
Borriana lliura els guardons als tres millors restaurants de la Ruta de la Tapa 2016
La alcadesa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Turisme, Santiago Zorío visiten els tres establiments que més vots van obtenir en la sete...
La regidoria de Turisme de Nules lliura els premis als locals guanyadors de la cinquena edició de la ruta Nules de Tapa en Tapa
La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Nules, amb María Jesús Gabaldón, ha fet entrega dels premis als locals guanyadors de la cinquena edició de ...
Castelló promou el consum de productes locals i ecològics entre escolars
Un centenar d'estudiants visiten el Mercat Central i coneixen la importància de consumir fruites i verdures de temporada.
La Ruta de la Tapa arriba als 100.000 euros d’impacte econòmic directe per als establiments de Borriana
El total de tapes servides pels 29 establiments participants supera per primera vegada les 40.000 racions el que situa la mitjana en 1.380 per cada es...