Fins al 24 d'abril, 20 restaurants de Benicarló, Vinaròs i Peníscola acolliran la cinquena edició de les Jornades de Cuina dels Sabors, una iniciativa...
Betxí inicia la suea V Ruta de la Tapa amb 22 bars participants
Durant les pròximes quatre setmanes els restaurants competiran per elaborar el millor producte local.
Grans professionals de la restauració de la província componen el jurat que cercarà el millor plat de la X Ruta de la Tapa
El resultat de la votació es desvetllarà en finalitzar la X Ruta de la Tapa, que se celebrarà del 14 d'abril al 8 de maig, en horari de dijous a diume...
El Gremi de Forners presenta Flor de Lledó com a pastís de les festes patronals de maig
La regidora Patricia Puerta destaca aquest tipus d'iniciatives per la seua aposta per "els productes artesans i locals".
La VI Ruta de la Tapa i el Vi encén els fogons a Almassora
Els 24 negocis participants ofereixen 64 plats, 16 específics de Setmana Santa.
Nules aposta per dues noves programacions gastronòmiques a l’abril per al “Cap de setmana al mercat”
Tindran lloc el dissabte 9 d'abril i el cap de setmana del 15, 16 i 17 del mateix mes.
Morella fa una molt bona valoració de les XIII Jornades de la Tòfona
Aquestes jornades gastronòmiques són les més importants de la localitat i congreguen milers de visitants. Les activitats complementàries de les Jornad...
La Ruta de la Tapa d’Almassora estrena aplicació mòbil
L'APP conté les receptes i dades dels 24 establiments participants.
El “Cap de setmana al mercat” celebra el seu cap de setmana de “Oficis Artesanals”
Aquest cap de setmana el mercat de Nules, a més de les parades de productes frescos, peixateria, carnisseria, fruita i verdura, ha acollit la seva fir...
Un total de 34 cellers de vi i cava valencià presenten les seues novetats en la fira Prowein
La conselleria d'Agricultura i Medi Ambient participa amb un estand institucional que donarà servici a 31 dels 34 cellers valencianes assistents.