Tindrà lloc en la Terrassa Payá aquest cap de setmana i oferirà 13 camions de menjar, música i tallers infantils.
Comença a Culla l’activitat per la Fira de la Tòfona amb la qual Diputació potencia el benefici d’aquest fong en la província
Castelló Ruta de Sabor, present en la jornada 'Cuina amb tòfona negra', que ha congregat a cuiners de tota la Comunitat.
La Magdalena 2016 amplia l’oferta gastronòmica i d’artesania per a portar la festa a més barris
La regidora de Festes, Sara Usó, confia que aquesta oferta "més variada i completa atraga a més visitants i més turistes".
Cinc xefs amb Estrella Michelín participaran en el II Congrés de Gastronomía&Vi
Castelló es convertirà en seu de la cuina nacional més innovadora del 22 al 24 de febrer.
La Festa de la Carxofa supera tots els rècords
La 23a edició de la Festa de la Carxofa ha sigut una de les més multitudinàries dels últims anys. Només en la Demostració Gastronòmica d'ahir diumenge...
La Festa de la Carxofa es prepara per als actes més multitudinaris
Aquest cap de setmana, Benicarló es prepara per a acollir els actes centrals de la Festa de la Carxofa. El Sopar de gala, la Torrada popular i la Demo...
L’Ajuntament de Nules presenta la Festa ClemeNules, que donarà començament dilluns que ve
L'Ajuntament de Nules ha presentat avui en roda de premsa tota la programació de la Festa ClemeNules 2016, organitzada per la regidoria d'Agricultura ...
Vinaròs crea una ruta per a posar en valor les pastes dels forns tradicionals
“Vinaròs al forn” inclou sis degustacions a un preu conjunt de 6 €
El congrés Gastronomía&Vino consolida a Castelló com a destinació gastronòmica de qualitat
L'alcaldessa, Amparo Marco, presenta en Fitur una segona edició que apostarà pels productes locals i de qualitat.
Almassora promocionarà el seu patrimoni històric, gastronomia i platges en Fitur
El municipi posarà en valor elements com el Museu del Torrelló i productes propis com el formatge d'Almassora