Enguany el consistori realitzarà una demostració culinària en directe i una degustació amb el peix de la llotja de Borriana i el coent com a protagoni...
La Diputació de Castelló reforçarà en Fitur la promoció de la gastronomia vinculada a Ruta de Sabor al costat del cicloturisme i el retorn dels festivals
José Martí i Virginia Martí viatjaran a la Fira Internacional de Turisme de Madrid per a "deixar patent que és el moment que Castelló faça un pas més ...
Benicarló presenta la seua pròpia marca gastronòmica basada en la cuina autèntica
La imatge permetrà reafirmar Benicarló com a capital gastronòmica de la província. La marca ha estat dissenyada per l'estudi Gimeno Gràfic, autor tamb...
El Grau de Castelló organitza les XI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs a Banda
Un total d’11 restaurants han dissenyat un menú d’entre 25€ i 35€ amb l’arròs a banda com a protagonista.
Arriba la XII edició de les Jornades Gastronòmiques d’olla de la Plana
La iniciativa començarà hui, 25 d’octubre, i comptarà amb un concurs nacional d’olla de la Plana, una degustació d’esta a la Plaça de la Vila i un sho...
Arriba la tercera edició de la Ruta de la Tapa solidària de l’Eliana
L’esdeveniment solidari tindrà lloc del dijous 21 al diumenge 24 d’octubre i inclourà tapa i beguda per tres euros.
Castelló celebra el Dia Mundial de l’Alimentació Sostenible
La jornada va tenir com a objectiu realçar la producció agroecològica i de proximitat, amb la posada en comú de necessitats i demandes del sector i am...
Peníscola promociona la seua gastronomia marinera a Madrid Fusión
Xefs locals protagonitzen un espectacle de cuina en la cita madrilenya a més d'una presentació dels productes frescos de llonja per a posar en valor e...
Comença la fase final del Pla Gastronòmic a Benicarló amb les reunions amb els agents involucrats
La primera taula va reunir representants d'allotjaments turístics, empreses de turisme actiu, guies turístics i el sector primari, entre d'altres. El ...
Peníscola presenta les seues primeres Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i de la Mar
Els sabors més purament mediterranis podran degustar-se a partir del 15 de maig i fins al 20 de juny a la Ciutat en la Mar.