Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola posa en marxa la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Mar i l’Horta

Peníscola posa en marxa la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Mar i l’Horta

Un total de 15 establiments participaran en esta jornada.

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola, en col·laboració amb els restauradors locals, posa en marxa la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Mar i l’Horta per a tot el mes de juny. Amb un total de 15 establiments participants, els menús combinen el millor de la llotja i l’horta peniscolana, incorporant les espècies més reconegudes i benvolgudes com el polp, la sèpia de la punxa, els llagostins, el calamar, el salmonete, o el rap.

De l’horta, no podien faltar les verdures i fruites de temporada combinades en menús gastronòmics que oscil·len entre els 25€ i els 29€ més begudes. El regidor de l’àrea, Rafael Suescun, ha destacat “les especialitats que els xefs han creat per a l’ocasió, plats fora de carta que podran gaudir-se tot li mes de juny al complet” per la seua banda, l’alcalde, Andrés Martínez, ha destacat la importància de la iniciativa, “que ha volgut posar en valor el producte fresc i autòcton creant esta nova proposta gastronòmica que esperem que agrade tant als residents com als visitants de proximitat, així com als qui arriben a la ciutat iniciant les seues vacances trobant en la gastronomia un atractiu indiscutible de la nostra ciutat”.

Download (PDF, 4.76MB)

Leave a Reply

Your email address will not be published.