fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola sorprén amb els seus Plats de Cinema als visitants del Mercat de Sant Antón, al barri madrileny de Chueca

Peníscola sorprén amb els seus Plats de Cinema als visitants del Mercat de Sant Antón, al barri madrileny de Chueca

En el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Peníscola ha programat al Mercat de Sant Antón – a Chueca, un dels barris més de moda de la capital- una demostració gastronòmica amb degustació per més de 500 comensals en la qual no només ha promocionat la gastronomia autòctona, sinó també els escenaris de pel·lícula de la Peníscola de Cinema.

Ahir, l’Associació Gastronòmica Ciutat de Peníscola, ha sorprés als assistents a la cita al mercat gastronòmic amb tapes de degustació d’elaboració pròpia amb producte autòcton, amb un toc avantguardista, com el tàrtar de llagostí; o versions de plats de sempre, com l’etzibo de sardina amb tocs fumats i una presentació que ha atret les mirades de tots els presents. Tots dos plats, inspirats en produccions audiovisuals rodades a la Ciutat en el Mar, com El Quiosquet de Pepe o la berlanguiana París-Tumbuctú.

A més, els xefs locals han fet gala de gastronomia tradicional marinera amb un deliciós guisat de sèpia amb flor de carxofa i una degustació de caragol punxent i llagostí.

L’objectiu d’esta acció, “és, sens dubte, acostar la gastronomia local de Peníscola al públic que acudix a este tipus de mercats gastronòmics en barris tan de moda, proposant una experiència gastronòmica i una visita cultural diferent i amb un relat molt sòlid al target que està motivat per la qualitat en la gastronomia” ha explicat l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, que ha acompanyat als xefs locals en la seua presentació. El municipi ha destacat la importància de treballar la promoció del nou producte turístic Peníscola de Cinema i els seus Plats de Cinema “en segments de població que poden estar interessats a conèixer este tipus d’experiències vinculades al turisme i els viatges o que coneixen ja Peníscola i la hi vam mostrar des de nous punts de vista més propers als seus interessos a l’hora de triar la destinació per a un viatge o una escapada amb amics o en parella també fora de la temporada d’estiu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.