fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Show-cookings revelen els secrets de la tófona

Show-cookings revelen els secrets de la tófona

Les activitats complementàries de les XIII Jornades de la Tófona estan sent un èxit, per la seva qualitat i participació

Morella continua posant en valor el “diamant negre” de la cuina. Les XIII Jornades de la Tófona es poden assaborir i gaudir en dotze restaurants de la localitat i també a través de les activitats complementàries. El certamen de novel·la negra “Morella negra com la tófona”, els tallers de degustació i els show-cookings han convertit la Llotja de l’ajuntament de Morella en un dels punts de trobada importants dels caps de setmana. Ahir va tenir lloc una nova demostració de cuina en viu, a càrrec del Meson El Pastor, en la qual es van poder conèixer tots els secrets d’aquest producte, la seva forma de conservació, com es cuina i degustar-la en exquisits plats. I de nou, va comptar amb una gran participació, omplint-se de públic la Llotja del consistori.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, destaca que “els show-cookings i la resta d’activitats complementàries estan tenint un gran èxit; són activitats paral·leles dins les Jornades de la Tófona que ens diferencien d’altres jornades gastronòmiques, que permeten tenir una oferta més àmplia d’activitats per gaudir de Morella, la seva cultura i gastronomia durant tot un cap de setmana fins a mitjans del mes de març “.

Després del show-cooking d’ahir, aquests tallers de cuina en viu tornaran divendres que ve, amb el restaurant Daluan, i el dia 11, amb El Faixero i la Pizzeria Lola. Cal recordar que totes aquestes exhibicions compten amb la participació dels vins de la Denominació d’Origen Terra Alta, que mariden a la perfecció els plats protagonitzats per la tófona negra.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.