fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Torreblanca celebra la Fira Citrícola dedicada a la taronja i la carxofa

Torreblanca celebra la Fira Citrícola dedicada a la taronja i la carxofa

Este esdeveniment ha reunit a un nombrós públic en la Plaça Major, on s’han situat prop de 20 expositors.

Torreblanca ha celebrat la II Fira Citrícola dedicada a la taronja i la carxofa, esdeveniment organitzat per la Regidoria d’Agricultura que ha reunit a un nombrós públic en la Plaça Major del municipi, punt de trobada para prop de 20 expositors que han mostrat els diferents usos d’estos productes autòctons.

A l’acte d’inauguració de la fira ha assistit l’alcaldessa del municipi, Josefa Tena, el regidor d’Agricultura,

Carlos Garcia, part de l’equip de govern i la reina i dames de les festes, els qui han obert esta mostra orientada a l’impuls del producte local.

A més de degustar suc de taronja natural i carxofes a la brasa, els assistents han gaudit de l’oferta dels stands i de diferents activitats com a show cooking o xarrades. Així mateix, els més xicotets han participat en jocs tradicionals i tallers mediambientals.

La Fira també ha acollit l’acte de lliurament de premis als guanyadors de la Ruta de la Tapa, que han recaigut en la Fonda Torreblanca i El Palmerar, després de la participació d’11 establiments locals en este esdeveniment gastronòmic basat en les creacions de taronja i carxofa.

El regidor d’Agricultura, Carlos Garcia, ha explicat que “fem una valoració molt positiva d’esta fira, un espai idoni per a reivindicar el nostre producte local. Comptem amb productes agrícoles d’excel·lent qualitat com la taronja i la carxofa, que hem de donar a conéixer a través d’iniciatives com esta, capaç de conjuminar a associacions, productors, comerç i hostaleria en una mateixa adreça”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.